reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja też mam Wiktorię i Emilkę też.
Mi się też bardzo Natalia ale brat ma Natalię więc głupio by dwie Natalie w rodzinie były.
My mieliśmy kiedyś stłuczkę z roczną Emi i fotelik był z Recaro a córka nawet nie poczuła że coś się stało.Nas z mężem mocno szarpnęło.
Ale wiadomo przy większym wypadku żaden fotelik nie uchroni dziecka przed urazem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mychaa jak kupujesz zestaw 3 w 1 dobrej firmy to masz w zestawie fotelik dobrze wypadający w crash testach np.u nas Britaxy czy Recaro czy choćby Graco.U Was w PL jest trochę inaczej z tymi wózkami.
Za_necia fajnie że wróciłaś.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam wozek z fotelikiem maxi cossi ale można mieć najlepszy fotelik na rynku jak go rodzice nie będą umieli w samochodzie odpowiednio przypiąć to mnie najbardziej przeraza

Dziewczyny ale dziś w nocy się strachu najadłam. Taj jak pisałam miałam takie plamienia myślałam że to po globulkach pimafucin. wieczorem miałam takie brązowe upławy .Głowa mnie rozbolała i dziękuję sobie teraz że wstałam po tabletkę poszłam siku a tam na papierze krew szybko zerwałam męża i pojechaliśmy do szpitala na izbę. okazało się u lekarza podczas badania że plamienie jest już brązowe i nie jest z macicy tylko może być powodem nadżerka,a jak na USG zobaczyłam dzidziusia machającego rękami to pierwszy raz w życiu się rozwyłam:)
dzięki Bogu nie miałam żadnych boli brzuch a więc jakoś bardzo nie panikowalam bo ja nie z tych, ale strachu się najadłam....

na szczęście nadal jestem z Wami a mój dzidziuś ma cale 5,1cm. teraz czekamy sobie na wtorkowe prenatalne USG.

Dziewczyny ale dziś w nocy się strachu najadłam. Taj jak pisałam miałam takie plamienia myślałam że to po globulkach pimafucin. wieczorem miałam takie brązowe upławy .Głowa mnie rozbolała i dziękuję sobie teraz że wstałam po tabletkę poszłam siku a tam na papierze krew szybko zerwałam męża i pojechaliśmy do szpitala na izbę. okazało się u lekarza podczas badania że plamienie jest już brązowe i nie jest z macicy tylko może być powodem nadżerka,a jak na USG zobaczyłam dzidziusia machającego rękami to pierwszy raz w życiu się rozwyłam:)
dzięki Bogu nie miałam żadnych boli brzuch a więc jakoś bardzo nie panikowalam bo ja nie z tych, ale strachu się najadłam....

na szczęście nadal jestem z Wami a mój dzidziuś ma cale 5,1cm. teraz czekamy sobie na wtorkowe prenatalne USG.
super :*

U mnie bedzie dosc nietypowo, po dziadku mojego meza Feliks, Felek, Feli, Feluś. A corka Zosia, Zoś, Zosienka, Zocha :D te imię trzymam od czasow szkolnych, gdy mialam 13lat i kreowalam swoja przyszlosc :)

To w fotelikach trzeba ubrania wierzchnie dziecku zdejmowac? Zima?! Jak to jest, wytlumaczcie mi..
Nagrzać samochód, zanieść dziecko albo okryte kocem albo rozebrać w samochodzie, innej opcji nie ma

reklama

Łoooo duże bobo, termin masz na sierpień? Dobrze że wszystko ok :-)

Do góry