reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja w sumie miałam zamiar pójść po tabletki do lekarza ale nie zdążyłam heh.Ale zgadzam się z Wami dziewczyny i też przez wiele lat zrobiłam organizmowi przerwę od hormonów zwłaszcza przy mojej znikomej płodności.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Można się przyłączyć ;)
Jestem obecne w 8 tc+3 dni. Termin na 19.08. Kolejna wizyta i usg 17.01. Walczę obecnie z krwiakiem :/
Mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko będzie dobrze. Poprzednia ciąża- zarodek bez tętna.
Mam w domu dwie córeczki ( 4 lata i 1 rok)
Jasne witaj, ja z synem też miałam krwiaka, będzie dobrze

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie przetrwanie do 12 tYg będzie bardzo ciężkie. To oczekiwanie jest najgorsze ! A Wy myślicie o tym usg ? Macie obawy czy wszystko wyjdzie dobrze na usg ?

Dla mnie przetrwanie do 12 tYg będzie bardzo ciężkie. To oczekiwanie jest najgorsze ! A Wy myślicie o tym usg ? Macie obawy czy wszystko wyjdzie dobrze na usg ?
Ja jestem po przejściach tak jak najbardziej mysle o wizytach i nie mogę się doczekać,ale trzeba myśleć pozytywnie. Ja w 13tyg miałam krwiaka i musiałam leżeć cały czas

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline, wszystkie kurteczki fajne. Mnie się najbardziej czarna podoba, choć ja wolę jak kurtka zimowa jest kurtka, a nie opinającym sweterkiem do pasa :rolleyes2: . Ale nie sądzę, żebyśmy Ci trafnie doradziły :sorry:. Nie znamy Twojego męża, jego upodobań, charakteru, stylu bycia.

O kurcze, to ja mam full wypas przed sobą patrząc na ten kalkulator co JustynaWM podlinkowała. Mogę przytyć maks ok. 15,5kg. Takiego wyniku jeszcze w ciążach nie osiągnęłam.

Atfk, trzymam kciuki za same dobre wieści tym razem.

Adeline, porządny sprzedawca dołączy Ci oświadczenie odstąpienia od umowy. czasem ze strony sprzedającego można pobrać. masz chyba 14 dni na to, tylko odsyłasz na własny koszt.

Ratatujek, niestety nic nie wiem w temacie torbieli, czy to w ciąży czy poza nią. Miałam kiedyś niewielką, ale sama zniknęła.
O, ratatujek, zdaj jutro relację z wizyty na NFZ. Mnie czeka 16-tego, moja pierwsza ciążowa wizyta na NFZ :-p i nie wiem czego się spodziewać.

Daria1990, witaj :blink: Będziemy miały dzieciaki praktycznie w tym samym wieku :blink: Tez mam krwiaka, póki co większego niż Maleństwo, ale moja gin mnie uspokajała, że nie ma się co martwić, bo pewnie się wchłonie. Wiec czekam do kolejnej wizyty, nic innego nie pozostaje.

Daria1990, witaj :blink: Będziemy miały dzieciaki praktycznie w tym samym wieku :blink: Tez mam krwiaka, póki co większego niż Maleństwo, ale moja gin mnie uspokajała, że nie ma się co martwić, bo pewnie się wchłonie. Wiec czekam do kolejnej wizyty, nic innego nie pozostaje.[/QUOTE]

Ja w ciąży poprzedniej z corka tez miałam krwiaka wiec chyba już taki mój urok :/ Mam nadzieje ze w tym przypadku tez wszystko sie dobrze skończy. Najbardziej boje się właśnie tego usg genetycznego. Jak straciłam ciążę w 24 tyg (bardzo duza wada serca) to już właśnie na usg w 12 tyg była widać ze jest zła przeziernosc karku. NT było dużo za szerokie. Teraz strasznie się boję.

reklama
Zmęczona jesTem od wczoraj jakoś.
Dziś w tym szpitalu póki co nikt nie gania, a leżę sobie u młodej w łóżku☺. Natura silniejsza. ..teraz tak mam że muszę poleżeć. Kaja poszła na zajęcia plastyczne.
Co do wyników to już mnie lekarka uprzedzila, że pewnie i tak ten wynik będzie zły ale zrobią Jeszce dodatkowe badania i postarają się coś zaradzić.Niestety wspominała że to może się rozwijać toczeń , ehh.

Do góry