reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Atfk, aż sobie wygooglałam co to ten toczeń. O matko i córko!! :szok: Straszny syf. Oby to jednak nie było to. Nie mają jakichś bardziej optymistycznych podejrzeń? Kurcze, trzymam mocno kciuki za zdrowie córeczki.

@Daria-1990 witaj. Na pewno krwiak się wchłonie. Ja z synkiem miałam krwiaka i na początku nawet o nim nie wiedziałam, pracowałam cały czas. I sam się wchłonął :) u Ciebie też tak będzie ;) poza tym mamy swoje Aniołki w niebie i one pilnują, żeby z maleństwami wszystko było w porządku :)
@Adeline89 już kiedyś pisałam, że jest piwo łomża radler 0% :D
@atfk trzymam kciuki, żeby to nie był toczeń. Oby to było coś mniej poważnego

Dziękuję dziewczyny! !
Też mam nadzieję że się nie sprawdzi ten scenariusz.
Coś mnie brzunie ciągnie, ale to chyba z nerwów. Choć staram się być spokojna ☺.

Dorotea mi pierwsza ciąża wyrównała trochę cykle i zaczęłam mieć objawy sygnalizujące o zbliżającej się owulce ale nadal miałam tylko kilka cykli owulacyjnych w ciągu roku a resztę bez owulki.Jestem tylko płodna jesienią i jak widać do teraz mi tak zostało .
Adeline ja też korzystam z tej aplikacji.Od lat nie rozstaje się z samsungiem.
Taki jest minus przy metodach naturalnych że owulacja zawsze może się przesunąć przez stres czy chorobę.
U mnie pewnie tak było bo miałam zapalenie oskrzeli i byłam na antybiotyku.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Na kwasne smaka nie mam ale w weekebd czułam smak gołąbkow i chcice mialam ogromna nanie. Dzisiaj na salatke z winegretem z buteleczmk kurczakiem i feta mam. Ehjj ciezki czas

@atfk kochana trzymam kciukaski zeby to nie bylo to

ja jadłam rogale maślane z dżemem :) a wieczorem świeżonka

@za_necia11 ostatnio podawałam ci ten artykuł mama ginekolog na temat seksu i pytałaś ile można, bo nie pisało, więc zadałam to pytanie ;) i odpisała ,że w zdrowej ciąży można ile się chcę nie ma ograniczeń ;)

reklama
Do góry