reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Adeline89 ja akurat lubię chodzić z moim M za zakupy bo on mi doradzi bez owijania w bawełnę. Powie prosto z mostu, że w czymś wyglądam okropnie albo że mam wielki tyłek w danych spodniach :p a jak pójdę np z siostrą to wg niej we wszystkim jest mi dobrze.
Ktoś ostatnio pytał o seriale. My z M oglądamy The Knick, Grę o tron i Kompanię Braci. Ten ostatni jest świetny ;)

reklama
Adeline89 to ja jestem lepsza 80kg na wstepie, a z mala mialam 84kg jak ja rodzilam
emoji31.png

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
ja z z 60 mialam 95kg z synem

Ratatujek nieleczona infekcja pęcherza może dojść aż do nerek, a teraz nerki za dwoje pracują. Jest już po okresie wykształcenia się narządów u dzidzi więc spokojnie możesz brać. Nawet na ulotce pisze. Mam w domu bo też mi lekarz zapisał, ale nie musiałam brać.

Widzę dziewczyny że podobnie wagowo startujemy...aż nie chcę myśleć. Poprzednio 24 kg na plusie. Zrzucilam wszystko, ale przez 6 lat nadrobilam spowrotem. Dobrobyt hahaha. Startuje z wagą 4 kg mniej niż na koniec poprzedniej ciąży....
Mnie nic nie kłuje. Gdyby noe uderzenia kur....wicy to w ogóle się nie czuję na ciążę....

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uff. Widze ze macie podobnie. Rano kicham jak zul spod sklepu. Masakra i tez wtedy zakluje brzuch :-) :)

Kiedys wazylam 65. Jak rodzilam 86. Teraz ok 80 startuje. Tez sie obawiam. Druga sprawa ze akurat z waga ok 77 kg najlepiej sie czuje. Kiedys jak bylam szczupla nie czulam sie kobieco. Mam wszystko na swoim miejscu tak sie fajnie rozlozylo ;)

Witam dziewczynki :)
Ja już 3 dzień w domu... ohh jakie to przyjemne... jak myślę że jutro do pracy to aż płakać się chce... mogłabym tylko leniuchowac [emoji14]
Ja nadal pochłaniam wszelkiego rodzaju nabialy...
Podbrzusze pobolewa ale dla mnie to szczęście bo myślę że maleństwo rośnie i mam nadzieję że tak jest :)
Na początku ważyłam 78kg... teraz schudłam do 76/77kg.
Zobaczymy co dalej [emoji14]

Pamiętam że ktoś jest z rejonu łódzkiego.
A nawet ze Zgierza.
Potrzebuję jakiegoś lekarza prywatnie który ma usg..
W końcu jeszcze się ponownie nie umówiłam... ktoś coś może poradzić?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko dziewczyny, będziemy się zbiorowo odchudzać potem [emoji23]

Angelika nie pomogę, nie moje rejony. Masz jakieś koleżanki w ciąży albo kogoś kto niedawno urodził? A... u Ciebie nikt nie wie chyba...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
GuaRaNa u mnie oprucz mdlosci (juz slabszych) i zaparc to nawet (*)(*) nie bola :-/ , ale kazda ciaza (u mnie) jest inna wiec nie bede w to wnikac ;-)

Ja przed Nel wazylam 63kg wiec bylo +21 i to na diecie cukrzycowej, az strach sie bac co bedzie teraz :szok:

klusek witaj w klubie :-D (z waga startowa) ;-)

No i nie wytrzymalam ... wyslalam meza do sasiadow po make i smarze nalesniki :-D , oczywiscie pierwsze trzy tylko z patelki od razu do mojego brzucha hihi

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry