reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam z rana,
Z tymi ciążami jest naprawde różnie...
Ja w ciazy z synem kwitłam, jaśniałam i co ram jeszcze ;) . Wszystko było cudnie,; zero mdlosci wiec i zero wymiotów, zero zmęczenia, cera jak pupa niemowlaka, włosy lśniące, cud i malina! Serio w ciazy z nim czułam sie lepiej niz niejednego dnia bez ciazy ;) . Z córka było juz gorzej, miałam mdlosci, ale do wytrzymania, nie wymiotowałam, cera taka sobie, moze nie pryszcze ale jakas dziwną "kaszkę" miałam na czole, zawroty głowy i przez cała ciąże byłam praktycznie non stop przeziębiona ( az 3 razy musiałam brac antybiotyk), ale to bardziej zwalam
na stres, bo przez cała ciąże było go sporo. Moja mama była ciezko chora jak zaszłam w druga ciaze i pare przed usg połówkowy zmarła :frown:.
Jestem naprawde ciekawa co bedzie teraz. Jesli miałabym sie sugerować zabobonami i poprzednimi doświadczeniami to powinnam miec...potrójne dziewczyny :D;).

reklama
Hej. My juz po zabawie na dworze. Mloda godzine zjezdzala. Samopoczucie dalej kiepskie. Poranna jajecznica z sucharami poszlaaaa. Wczoraj beltalam wszystkim. Zaden pokarm mi sie na dluzej nie zatrzymuje. Myslalam ze bedzie lepiej a jest gorzej z dnia na dzien. Moze znowu dziewczyna...z Domi 5 mies beltalam

Hejo :-) ja dzis slabo sie czuje,w dodatku pecherz nie odpuszcza wiec chyba skonczy sie antybiotykiem...czekam do jutra. Gin kazal mi pic 3 litry wody- łoooo matko,ledwo 1,5 litra w siebie wleje. Spacer na mrozie zaliczony,teraz mala rusza na drzemke. Na obiad babka ziemniaczana :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam bio oil już w domu.Poczekam do 2 trymestru ze stosowaniem.

A ja w ogóle w tej ciąży nie jestem płaczliwa.Jestem bardzo spokojna o dziwo bo normalnie to ze mnie nerwus.No jak widać jestem w odmiennym stanie.

Adeline bio oil na długo starcza bo jest wydajny i większe to jest opakowanie.Spokojnie a parę miesięcy ale tani nie jest nawet tu w UK.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale skuteczny. Tak jak olejek arganowy, który jest jeszcze droższy. Oba są swietne na wszystko i zastępują spokojnie kilka kosmetyków.

A ja się nudzę w korku do Wisły. Stoimy już ponad 20 min, google wskazuje jeszcze 30... A odcinek ma 11 km. Szok. Tu -14 stopni i reszta znajomych uparła się po drodze na maka. Fuuu... Przeżywam koszmary zapachowe. Nawet fryty odstraszają wyglądem. Wszyscy się dziwią, że sądzę tylko herbatę hihihi...

A ja wlasnie nie zaobserwowalam u siebie zadnych hustawek nastroju, nadwrazliwosci czy placzliwosci. Totalny relaksik. :)
W poniedzialek ide na badania i bede miala robiony cukier, ale bedzie wstyd jak zwymiotuje w przychodni. [emoji21]
Ide sie brac za zupe grochowa, idealna na ta pogode. Na drugie penne z kurczakiem, suszonymi pomidorami i mascarpone. Mniam.
I na spacer.
Buziaki dla was! [emoji8][emoji8]

ckaiskjo61tpn0j8.png

reklama
Do góry