reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam z rana,
Z tymi ciążami jest naprawde różnie...
Ja w ciazy z synem kwitłam, jaśniałam i co ram jeszcze ;) . Wszystko było cudnie,; zero mdlosci wiec i zero wymiotów, zero zmęczenia, cera jak pupa niemowlaka, włosy lśniące, cud i malina! Serio w ciazy z nim czułam sie lepiej niz niejednego dnia bez ciazy ;) . Z córka było juz gorzej, miałam mdlosci, ale do wytrzymania, nie wymiotowałam, cera taka sobie, moze nie pryszcze ale jakas dziwną "kaszkę" miałam na czole, zawroty głowy i przez cała ciąże byłam praktycznie non stop przeziębiona ( az 3 razy musiałam brac antybiotyk), ale to bardziej zwalam
na stres, bo przez cała ciąże było go sporo. Moja mama była ciezko chora jak zaszłam w druga ciaze i pare przed usg połówkowy zmarła :frown:.
Jestem naprawde ciekawa co bedzie teraz. Jesli miałabym sie sugerować zabobonami i poprzednimi doświadczeniami to powinnam miec...potrójne dziewczyny :D;).

reklama
Hej. My juz po zabawie na dworze. Mloda godzine zjezdzala. Samopoczucie dalej kiepskie. Poranna jajecznica z sucharami poszlaaaa. Wczoraj beltalam wszystkim. Zaden pokarm mi sie na dluzej nie zatrzymuje. Myslalam ze bedzie lepiej a jest gorzej z dnia na dzien. Moze znowu dziewczyna...z Domi 5 mies beltalam

Hejo :-) ja dzis slabo sie czuje,w dodatku pecherz nie odpuszcza wiec chyba skonczy sie antybiotykiem...czekam do jutra. Gin kazal mi pic 3 litry wody- łoooo matko,ledwo 1,5 litra w siebie wleje. Spacer na mrozie zaliczony,teraz mala rusza na drzemke. Na obiad babka ziemniaczana :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam bio oil już w domu.Poczekam do 2 trymestru ze stosowaniem.

A ja w ogóle w tej ciąży nie jestem płaczliwa.Jestem bardzo spokojna o dziwo bo normalnie to ze mnie nerwus.No jak widać jestem w odmiennym stanie.

Adeline bio oil na długo starcza bo jest wydajny i większe to jest opakowanie.Spokojnie a parę miesięcy ale tani nie jest nawet tu w UK.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale skuteczny. Tak jak olejek arganowy, który jest jeszcze droższy. Oba są swietne na wszystko i zastępują spokojnie kilka kosmetyków.

A ja się nudzę w korku do Wisły. Stoimy już ponad 20 min, google wskazuje jeszcze 30... A odcinek ma 11 km. Szok. Tu -14 stopni i reszta znajomych uparła się po drodze na maka. Fuuu... Przeżywam koszmary zapachowe. Nawet fryty odstraszają wyglądem. Wszyscy się dziwią, że sądzę tylko herbatę hihihi...

A ja wlasnie nie zaobserwowalam u siebie zadnych hustawek nastroju, nadwrazliwosci czy placzliwosci. Totalny relaksik. :)
W poniedzialek ide na badania i bede miala robiony cukier, ale bedzie wstyd jak zwymiotuje w przychodni. [emoji21]
Ide sie brac za zupe grochowa, idealna na ta pogode. Na drugie penne z kurczakiem, suszonymi pomidorami i mascarpone. Mniam.
I na spacer.
Buziaki dla was! [emoji8][emoji8]

ckaiskjo61tpn0j8.png

reklama
Do góry