@JustynaWM nie miałam syfów , a ostatnią coś mi wychodzą, a ja zaraz wyciskam , bo mnie to wkurza jak nie wiem :/ ja smarowałam się różnymi rzeczami , a i tak mam rozstępy , nie wyszły mi w ciąży, ale dopiero jak zaczęła spadać mi nagle waga po. Ten bio oil trochę drogi , na ile on starcza?
@za_necia11 no widzisz tak to jest , że mama coś zrobi, a później żałuję. Nie chciałabym być taka nerwowa pamiętam jak moja mama taka była to mnie poszarpała to za uszy wytargała, może i po dupie mnie nie biła i zła też nie była, bo starała się, ale przez to lepiej wolę tatę od niej do dziś mimo,że on mi klapsa dał raz na ruski rok, ale sam przychodził do mnie i też załował przytulał i płakał
a mama jak mnie dziś chcę przytulić to jakoś dziko mi , nie lubie się przytulać , a wiem,że nie które dziewczyny bardzo lubią i jeźdzą do mamusi na "cyca " jak to mówią
może już po tym co za dziecka mi zostało. Dlatego staram się tego nie robić i mam żal do siebie później :/ heh.
@Angelika:) na filmie >? U mnie to norma ja i bez ciąży płaczę na filmach ogólnie jestem osobą która się wzrusza i nawet obce łzy potrafią zmiękczyć moje serce. A w ciąży to dopiero jest masakra , na reklamie allegro z dziadkiem miałam łzy