reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
dziewczyny bio oil można też stosować na twarz na blizny? Jak tam wybieracie się dziś z dziećmi na sanki, tak się zastanawiam czy mogę iść z katarem na dwór chyba nie jest to zakazane. Mój małego trochę powozi , bo u nas od poniedziałku zapowiadają na plusie 1 to śnieg zacznie topnieć znów
Tak, bio oil nadaje się na twarz, zamierzam już kupić bo skóra mnie swędzi na twarzy taka jest sucha mm[emoji20]

Ja stosowałam bio oil w 1 ciąży, przywiozlam sobie z Irlandii, w Polsce dopiero później wszedł na rynek. Przytyłam wtedy 24 kg i nie zrobiły mi się rozstępy więc wierzę że działa, a tendencje mam bo po okresie dojrzewania mam dużo bladych rozstępów na udach i dupie :p

Adeline, ja bym ostała w domu bo choróbsko moze sie rozwinąć.
Dałaś klapsa to dałaś to nie koniec świata nic mu nie bedzie, a Ty sie noe denerwuj juz, czasu nie cofniesz[emoji4] dobrze ze mu wytłumaczyłas powinien "zrozumieć"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jest źle...
Płakałam na Beethovenie..
[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ale filmie ? :) o psie ? :)
Bo pamietam ze ja niezłe akcje, ale to juz z dużym brzucholem, nie pamietam który miesiąc miałam przy słuchaniu beethovena i innej klasyki:) na codzień nie słucham a wtedy uwielbiałam i takie emocje we mnie wywoływała ze łzy mi leciały :):)

@JustynaWM nie miałam syfów , a ostatnią coś mi wychodzą, a ja zaraz wyciskam , bo mnie to wkurza jak nie wiem :/ ja smarowałam się różnymi rzeczami , a i tak mam rozstępy , nie wyszły mi w ciąży, ale dopiero jak zaczęła spadać mi nagle waga po. Ten bio oil trochę drogi , na ile on starcza?

@za_necia11 no widzisz tak to jest , że mama coś zrobi, a później żałuję. Nie chciałabym być taka nerwowa pamiętam jak moja mama taka była to mnie poszarpała to za uszy wytargała, może i po dupie mnie nie biła i zła też nie była, bo starała się, ale przez to lepiej wolę tatę od niej do dziś mimo,że on mi klapsa dał raz na ruski rok, ale sam przychodził do mnie i też załował przytulał i płakał :p a mama jak mnie dziś chcę przytulić to jakoś dziko mi , nie lubie się przytulać , a wiem,że nie które dziewczyny bardzo lubią i jeźdzą do mamusi na "cyca " jak to mówią :p może już po tym co za dziecka mi zostało. Dlatego staram się tego nie robić i mam żal do siebie później :/ heh.

@Angelika:) na filmie >? U mnie to norma ja i bez ciąży płaczę na filmach ogólnie jestem osobą która się wzrusza i nawet obce łzy potrafią zmiękczyć moje serce. A w ciąży to dopiero jest masakra , na reklamie allegro z dziadkiem miałam łzy

Andi to super wieści.

Jeśli chodzi o in vitro to rzeczywiście tak jest.My jak w czerwcu byliśmy całą rodziną na wizycie u genetyków to zaczęli nam zataczać wizję in vitro jako metody która by sprawiła że możemy mieć zdrowe dziecka.Ale w miarę opowiadania szczegółowego ja odleciałam.Stwierdziłam że nie chcę tak ingerować w cud powstawania nowego życia.Nigdy nie byłam przeciwnikiem in vitro ale osobiście nie przemówiło to do mnie.Może dlatego że mogę mieć naturalnie dzieci i że ta nasza wada genetyczna jednak nie jest tak bardzo poważna.W każdym razie po tym spotkaniu stwierdziliśmy że nie chcemy mieć więcej dzieci bo nie chcemy decydować się na in vitro a wiemy że są szanse w przypadku zapłodnienia naturalnego że znów dziecko oddziedziczy ten gorszy chromosom zamiast lepszy.No ale życie sprawiło nam niespodziankę.No miejmy nadzieję że tym razem udało się i dzidziuś wszystkie chromosomy będzie miał dobre.

Pofarbowałam wczoraj w końcu włosy bo odrosty okropne miałam że nie wspomnę o siwych pasemkach.Wybrałam farbę ollie i jestem mile zaskoczona.Super pachniała jak szampon a nie farba a włosy są mięciutkie.Kolor trochę ciemniejszy wybrałam więc teraz jestem ciemną blondynką.Mam może odcień o 1 ton jaśmiejszy niż moje naturalne włosy.Przynajmniej odrostów tak nie będzie widać.

A dziś czuję się fatalnie.Od samego rana mdli mnie totalnie i głowa mnie boli.
Na dodatek u nas leje więc dzieci znów się będą nudzić w domu.
Dobrze że jutro mąż w domu.Zabierzemy je na basen i po prezent dla małej muszę skoczyć bo idzie w niedzielę na przyjęcie urodzinowe do koleżanki z przedszkola.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ale filmie ? :) o psie ? :)
Bo pamietam ze ja niezłe akcje, ale to juz z dużym brzucholem, nie pamietam który miesiąc miałam przy słuchaniu beethovena i innej klasyki:) na codzień nie słucham a wtedy uwielbiałam i takie emocje we mnie wywoływała ze łzy mi leciały :):)

czytałam kiedyś ,że słuchanie beethovena w ciąży dobrze wpływa na ciąże , że dziecko lubi taką muzyke

reklama
Do góry