reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
właśnie się zastanawiałam, bo ja chodzę prywatnie i on zawsze mi mierzy już myślałam,że chodzi o coś innego, ja akurat będę w 12 tyg więc to dobry czas na mierzenie. Jedyne co to z synem nie robiłam takich badań jak Hiv czy tokso
12 tydzień to idealnie więc na pewno zrobi ci te pomiary, ja mam akurat wizytę 11.1 co wypada na koniec 11 tyg więc nie wiem czy płód będzie wystarczająco duży. Już odliczam dni [emoji1]

Super Dzag82 i już się nie denerwuj.Wszystko napewno będzie dobrze.
Justyna ja w Polsce nie prowadziłam żadnej ciąży.Każdą tu w UK i może dlatego nie wariuje z nerwów całą ciążę,nie piszę złycj scenariuszów.Jak coś złego ma się stać to tak się stanie niezależnie od opieki w ciąży.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline ja ostatni tydzień co sypiam do 10.Bo dziewczynki już wracają do przedszkola i szkoły w przyszłym tygodniu.
Tak Alex moje pierwsze usg to zarazem usg prenatalne o krew na test pappa mi też od razu pobiorą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline89 szczepienia to temat rzeka, boje sie i nie ufam im ale i tak zaszczepie choc bedzie mnie to kosztowalo sporo nerwow. Jeszcze jest za malo badan potwierdzajacych szkodliwosc. Z autyzmem slyszalam, ze jesli dziecko ma w mozgu mikrourazy i cos tam cos tam to szczepionka moze to uaktywnic i spowodowac autyzm. I masz racje, autyzm wykrywa sie ok 2 roku zycia i wtedy mozna zrzucić wine na wszystko. Nie chce sie wypowiadac bo nie jestem ekspertem i tak naprawde prawdy sie nie dowiemy bo za grube pieniadze za tym ida..

Na yt jest film o tym jak samoloty wylewaja opryski chorob typu grypa itd by sie robily epidemie, ciekawy, troche science fiction ale ja juz jestem sklonna uwierzyc, ze mafia farmaceutyczna po cichaczu nas podtruwa, tak jak jest z GMO itd.

ckaiskjor0y12g1h.png

No dosyc kontrowersyjny temat sobie obralysmy. Kazdy ma prawo do własnego zdania i robi ze swoim Życiem co uważa za słuszne. Ja sobie noewyobrazam cierpienia po...
Dziewczyny nie czytacie. Wiele pytań juz było a Wy sie znów pytacie[emoji13]
Na zapalenie pęcherza duzo witaminy C, aczkowiek najlepiej przejść sie do lekarza i robic badania a on Ci przepisze leki. Ja dostałam MONURAL.
A jeśli chodzi o mierzenie i badania genetyczne to u mnie(w Polsce ) jest to zupełnie inna wizyta bo wykonuje ja wykwalifikowany lekarz na innym sprzecie, trwa niecała godzinę takie badanie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba bedzie zrobic watek z FAQ :D

To ja zapytam o jajka. Nie mozna surowych to wiem. A na miekko, sadzone, z rozplywajacym sie zoltkiem??

ckaiskjor0y12g1h.png

reklama
Do góry