żurawina i dużo picia , nie mam pojęcia czy furagin można brać w ciązyO matko a mnie chyba lapie zapalenie pęcherza :-( co pomoze???
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żurawina i dużo picia , nie mam pojęcia czy furagin można brać w ciązyO matko a mnie chyba lapie zapalenie pęcherza :-( co pomoze???
12 tydzień to idealnie więc na pewno zrobi ci te pomiary, ja mam akurat wizytę 11.1 co wypada na koniec 11 tyg więc nie wiem czy płód będzie wystarczająco duży. Już odliczam dni [emoji1]właśnie się zastanawiałam, bo ja chodzę prywatnie i on zawsze mi mierzy już myślałam,że chodzi o coś innego, ja akurat będę w 12 tyg więc to dobry czas na mierzenie. Jedyne co to z synem nie robiłam takich badań jak Hiv czy tokso
pewnie w sam raz będzie na necie pisze ,że właśnie od 11 tyg powinno się robić12 tydzień to idealnie więc na pewno zrobi ci te pomiary, ja mam akurat wizytę 11.1 co wypada na koniec 11 tyg więc nie wiem czy płód będzie wystarczająco duży. Już odliczam dni [emoji1]
Zakwasić mocz czyli żurawina, cytryna, napar z korzenia pietruszki jest genialny, fitolizyna z apteki chyba ma naturalne składniki więc powinna być ok. Dużo pić i sikać do końca [emoji12]żurawina i dużo picia , nie mam pojęcia czy furagin można brać w ciązy
ZurawitO matko a mnie chyba lapie zapalenie pęcherza :-( co pomoze???