Macie już umówione badanie przeziernosci karku i kości nosowej?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to się dodatkowo robi tego ginekolog nie robi u siebie na wizycie, ja nie pamiętam żebym z synem gdzie indziej jeździła niż do swojego gina.Macie już umówione badanie przeziernosci karku i kości nosowej?
właśnie się zastanawiałam, bo ja chodzę prywatnie i on zawsze mi mierzy już myślałam,że chodzi o coś innego, ja akurat będę w 12 tyg więc to dobry czas na mierzenie. Jedyne co to z synem nie robiłam takich badań jak Hiv czy tokso
moim zdaniem co to zmieni, jak dziecko będzie miało tego downa ,przecież go nie usunę normalne, jedynie co to będę nastawiona na to i nic więcej. Ja np bałabym się zrobić amnio i ryzykować, bo nie którzy sprawdzają czy ich dziecko ma wadę, oczywiście ,że jeśli chodzi o jakieś zabiegi płuca czy serca w trakcie ciąży , bo nie raz są niezbędne do utrzymania życia to bym się zgodziła pewnie