A u mnie dzis ciagniecie w podbrzuszu i delikatne skurcze...mam nadzieje ze to macica sie rozciaga....choc mala panika juz jest
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Justyna, zapraszamy do konwersacji i gratulujemy! Badz dobrej mysli, nie sprowadzaj na siebie czarnych scenariuszy. Po prostu ma byc dobrze i bedzie!!Hej Dziewczyny!
Czy mogę się do Was przyłączyć?
Mam na imię Justyna w tym roku skończe 27lat jestem z pod Warszawy(okolice Piaseczna).
Mam córeczkę Lenkę która w maju skończy 6lat.
Jestem w ciazy 8tyg i 5dni. Termin zależnie od kalkulatora 10-11 sierpień.
Test zrobiłam 9 grudnia, Lekarz na usg potwierdził ciążę 21.12
Poki co wszystko jest w porządku(jedynie torbiel na jajniku do obserwacji) na kolejne usg idę 11.01
To moja 3 ciąża i choć pierwsza skończyła się zanim się dobrze zaczęła(ok.5tyg) tak przy poprzedniej i tej ciąży drżę z niepokoju czy oby na pewno wszystko będzie w porządku!
Z objawów które towarzysza tej ciąży to nieziemskie zmęczenie, potworne wzdęcia i ból krzyża(spowodowany tyłozgięciem macicy) tak pozatym to jest znośnie...
Wasze forum znalazłam kilka dni temu, próbowałam nadrobić czytanie zanim dołączę, ale doszłam do wniosku że z Waszym tempem pisania prędzej przyjdzie sierpień i urodzę niż na bierząco przeczytam wszystko W związku z tym postanowiłam się ujawnić
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie.
nie miałam problemu z tym,żeby zus się czepiał pokazałam dokumenty z trzech poronień i lekarz mi napisał coś i starczyło, a z synem byłam 12 miesięcy na chorobowym, bo byłam 3 przed na zwykłym@Adeline89 jeśli jesteś na zeolnieniu od początku ciąży to prawdopodobnie jeśli ciaza nie jest zagrożona twój lekarz będzie sugerował bys sie "położyła " do szpitala na trochę bo musi mieć podkladke dlaczego Cię ma tak dlugo na zwolnieniu.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
macica do porodu się prostuję tak mówiła mamaginekolog więc nie ma co się stresowaćZa necia to prawda z macicą bo przed porodem każda macica już jest w przodozgięciu.Brzuch mamy z przodu a nie z tyłu przecież.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom