reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam sie mamusie i jednoczesnie bede musiala sie z Wami pozegnac. Rano dostalam brazowe plemienie i za godzine bylam juz w szpitalu u mojego lekarza. Zrobil usg i stwierdzil ze ciaza obumarla serduszko nie bije :( jestem juz na oddziale o 13 dostalam pierwsza tabletke na wywolanie poronienia. Brzuch boli okropnie a to dopiero poczatek:( dziewczyny nie bede Was tu zalamywac dlatego zegnam sie i zycze wspanialych miesiecy zakonczonych latwymi porodami.

reklama
Witam nowe mamusie i gratuluje :)

Ja dzisiaj cieszę się że przeżyłam dzień w pracy. Jutro mam wizytę u kolejnego nowego lekarza [emoji14] co wizyta to inny [emoji14]
Bardzo się stresuje czy wszystko ok...
Objawy mi się skończyły... rano jestem płaska strasznie . jedynie mdlosci rano i trochę piersi...
Ale jutro o 18:00 wszystko się wyjaśni. :)
Bardzo chciałabym zwolnienie że względu na te nerwy w pracy ale boję się że mi nie da...
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo, ja jestem młodą i nie ma żadnych zagrożeń to może nie będzie chciał dać zwłaszcza że najgorszy okres ciąży się skoczył czyli zaczynamy 10tydzien dzisiaj.
Nie wiem co mówić.
Prawdę? że mnie nerwy wykańczaja i że siedzę przed komputerem? wystarczy?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam zwolnienie bez problemu... po prostu zapytałam czy mogę prosić chorobowe a lekarz powiedział że oczywiście że tak... pierwszy raz w 4tyg byłam prywatnie a później w 7 tyg na NFZ to samo bez problemu. Teraz to już lekarz sam mi zaproponował że względu na krwawienia ale wcześniej nic się nie działo:-)

Witam sie mamusie i jednoczesnie bede musiala sie z Wami pozegnac. Rano dostalam brazowe plemienie i za godzine bylam juz w szpitalu u mojego lekarza. Zrobil usg i stwierdzil ze ciaza obumarla serduszko nie bije :( jestem juz na oddziale o 13 dostalam pierwsza tabletke na wywolanie poronienia. Brzuch boli okropnie a to dopiero poczatek:( dziewczyny nie bede Was tu zalamywac dlatego zegnam sie i zycze wspanialych miesiecy zakonczonych latwymi porodami.
Trzymaj się tam.... bardzo mi przykro:(

Ja tez po wczorajszej wizycie mam plamienie brązowe. Miałam robiona cytologie więc chyba normalne plamienie ? Tym bardziej I że na wizycie wszystko było ok z dzidzia.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak bardzo mi przykro kochana...:sad: serce się kraja...

reklama

Kochana, żadne słowa nie pociesza, ale tak strasznie mi przykro:( trzymaj sie ciepło, jak juz bedzie bardzo bolało poproś o przeciwbólowy.
A jak juz bedzie ok i będziesz gotowa życzę kolejnej szczęśliwej ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry