@emikaa raczej się nie dowie ,że masz zwolnienie ciążowe, chyba ,że spyta do kiedy masz i kiedy wracasz, a tu powiedzą,że w ciąży, ja bym na twoim miejscu powiedziała, bo będzie czekać na ciebie może i się wkurzy, ja też zaniosłam do kadr , ale poinformowałam, bo tak by czekali na mnie kiedy wrócę i by się nie doczekali to by źli byli, a tak dali kogoś na moje zastępstwo
Napisałam mu ze mam do 12 stego stycznia, a ze 13 przychodzę na rozmowę roczna w sumie to sama nie wiem co robić...siedzialabym w domu ale moze wrócić... ale jak wrócić to na ile miesiąc, dwa to tez bez sensu...z racji wcześniejszych doświadczeń chce poczekać do 12 tyg. Wogole ciekawa jestem co ten lekarz mi powie , czy bedzie chciał dac dalej, 12 mam wizytę i moze podejrzymy co tam u fasolki jak bedzie ok to przedłuży.
Wogole to ten lekarz nie urażając kogoś wyglada na odmiennej orientacji jak zobaczyłam go, jego ruchy, raczki i głos to mówię o noooo jak on mnie bedzie badał tymi rączkami ale jest tak mega sympatyczny i empatyczny , super w rozmowie. Wtedy odpuściliśmy badanie, ale mam nadzieje ze jest delikatny bo na delikatnego wyglada Haha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom