Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja teściowa tez jest super i teść nie wtracali sie nigdy, tylko śmieszy mnie to ze ma taka fantazjeWitajcie, jejuuuu ale musialam nadrobic
Co do fb to ja tez zostaje tutaj ewentualnie moze pozniej sie zdecyduje dolaczyc ;-)
U mnie cisnienie w okolicy 120/80 takze norma, no ale obawiam sie powrotu cukrzycy i cowieczornych kluc insulina :-(
Witaj klusek, gratki :-) , ojj biedna ale musialas miec stresa na poczatku :-( ale cale szczescie ze juz wsio ok :-)
Aaaa gratulacje udanych wizyt :-) i kciuki za kolejne ;-)
Justynko witaj, glowa do gory teraz na pewno wszystko bedzie z dzidzi dobrze, jest tu nas wieeeele kobietek po stratach i rozumiemy Twoje obawy
Ja tez mam tylozgiecie macicy i rowniez bole plecow, ale da sie wytrzymac, ja z tych co leki biora w ostatecznosci ;-)
A moja tesciowa jest super
Pozdrawiam :-*
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
a myślałam ze kolo 200 musze w necie szukać jeszczeCos mi sie obilo, ze 270 dni...
to super, bo właśnie wtedy bylam od listopada do lutego na zwykłym i od razu ciaglam do listopada ciążowe i musiałam wtedy juz załatwiaćAdeline, w ciąży 270 dni ("normalni" pracownicy 182), wiec to wychodzi mniej więcej te pełne 9 miesięcy. Nie będziesz musiała nic załatwiać.