reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja to samo, sos chili mmmm :-) generalnie słodko kwaśno ale słodycze niezbyt,owoce warzywa, zupy, ogórki kiszone!!!!

reklama
Nusia, za wcześnie jeszcze. Pierwsze usg genetyczne to między 11 a 13+6. Wiec parę dni Ci braknie.

Koko, w jakiej gminie mieszkasz? Bo to o becikowe gminnym piszesz, tak? Aż sobie sama sprawdzę, bo to jest po prostu niemożliwe. Dokumentów nie zdążysz skompletować w takim czasie, czasem ze szpitala wyjść...

A, i Dziewczyny, jak rok temu składaliśmy papiery to nic odnośnie zarobków nie musiałam donosić. Wszystkie dochody sobie sami w US sprawdzali. Jak zobaczyłam listę załączników to mnie czarna rozpacz dosięgła :laugh2: Zadzwoniłam do urzędu i pani mnie poinformowała, że oni to sami też robią, tylko dłużej trwa wypłata. A w naszym przypadku wcale nie było tak źle, chyba po 3 tygodniach dostaliśmy. To rozumiem.

Ostatnia edycja:
Witajcie, jejuuuu ale musialam nadrobic :szok:

Co do fb to ja tez zostaje tutaj ewentualnie moze pozniej sie zdecyduje dolaczyc ;-)

U mnie cisnienie w okolicy 120/80 takze norma, no ale obawiam sie powrotu cukrzycy i cowieczornych kluc insulina :-(

Witaj klusek, gratki :-) , ojj biedna ale musialas miec stresa na poczatku :-( ale cale szczescie ze juz wsio ok :-)

Aaaa gratulacje udanych wizyt :-) i kciuki za kolejne ;-)

Justynko witaj, glowa do gory teraz na pewno wszystko bedzie z dzidzi dobrze, jest tu nas wieeeele kobietek po stratach i rozumiemy Twoje obawy :tak:

Ja tez mam tylozgiecie macicy i rowniez bole plecow, ale da sie wytrzymac, ja z tych co leki biora w ostatecznosci ;-)

A moja tesciowa jest super :tak: :-D

Pozdrawiam :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
moja teściowa tez jest super i teść nie wtracali sie nigdy, tylko śmieszy mnie to ze ma taka fantazje ;)

a dziewczyny jak to jest z chorobowym ile w roku można być dni. Pamiętam ze w po przedniej ciazy bylam 12 miesięcy ,bo juz przed chorowałam i później musiałam załatwiać rehabilitacyjne do porodu i na komisje jechac. Jesli teraz jestem od 4tyg ciazy tez będę musiała składać papiery

reklama
Do góry