reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Swietny pomysl z tym video od sw. Mikołaja. Dziś to zamówię wieczorem, bo to fajna sprawa.

Adeline89 nie wiem jak inni, ja tam korzystam z tego, że nie mam okresu i mogę bez zabezpieczeń. W pierwszej ciąży też się serduszkowaliśmy i było wszystko ok. Ja się niczego nie boję:biggrin2:

Ostatnia edycja:
Leeleeth przykro mi, że tym razem się nie udało, ale trzymym kciuki i życzę owocnych starań w następnym cyklu ! :* :*

Jak dzisiaj Wasze samopoczucie?
Ja dalej mam bardzo bolące piersi i ciągle sikam. Mdłości narazie nie mam, wręcz przeciwnie mam ładny apetyt :p Ogólnie mam bardzo pozytywne nastawienie. Jutro będę dzwonić i umawiać na wizytę do lekarza, chciałabym jeszcze przed świętami.
A jak u Was z pracą? Idziecie od razu na L4?

Swietny pomysl z tym video od sw. Mikołaja. Dziś to zamówię wieczorem, bo to fajna sprawa.

Adeline89 nie wiem jak inni, ja tam korzystam z tego, że nie mam okresu i mogę bez zabezpieczeń. W pierwszej ciąży też się serduszkowaliśmy i było wszystko ok. Ja się niczego nie boję
Mój Mały to wideo tak oglądał,że masakra i się dziwił :p jak to możliwe , wieczorem napisał list postawił na stole. Rano wstaję mówi nie ma chyba zabrał, a ja mówię, no tak i dostałeś wideo film od niego ma wiadomość dla ciebie.

Ja osobiście miałam wkładkę to nie odczuwałam wcale tego jakby miała zabepieczenie można było cały czas i do końca bez obaw, ogólnie to lubimy seks i mogła bym parę razy dziennie, ale obawiam się w tych pierwszych tyg, mój też później się stresuję czy po tym nic się nie stanie, pójdę w środę do gina to spytam czy mogę :p

Zapytaj się Adeline89, tak będzie najlepiej. Mój teść jest gin. W poprzedniej ciąży mówił, że na początku nie można, a w kolejnych trymestrach mówił, że już teraz to nie można i w ogóle to nic nie mogłam. Teraz postanowiliśmy na początku nic nie mówić. Później i tak trzeba, bo już będzie widać...:-D

Mój Mały to wideo tak oglądał,że masakra i się dziwił :p jak to możliwe , wieczorem napisał list postawił na stole. Rano wstaję mówi nie ma chyba zabrał, a ja mówię, no tak i dostałeś wideo film od niego ma wiadomość dla ciebie.

Ja osobiście miałam wkładkę to nie odczuwałam wcale tego jakby miała zabepieczenie można było cały czas i do końca bez obaw, ogólnie to lubimy seks i mogła bym parę razy dziennie, ale obawiam się w tych pierwszych tyg, mój też później się stresuję czy po tym nic się nie stanie, pójdę w środę do gina to spytam czy mogę :p
Mój Młody to samo. Oglądał i oczy jak dwie piątki i chciałby non stop to oglądać.
Też miałam wkładkę i w sumie faktycznie tego się nie odczuwa, więc tak jakby cały czas bez zabezpieczenia. Ogólnie chcę w miarę wszystko normalnie robić jak i przed ciążą ale też czuję lekki strach, bo w poprzedniej ciąży po przytulankach w pierwszych miesiącach raz zaczęłam plamić. Strasznie się wystraszyłam, bo pierwszą ciążę poroniłam. Oczywiście zakazałam się Mężowi do mnie zbliżać , ale potem na wizycie lekarz powiedział, że tak może się zdarzyć bo podczas ciąży tam jest wszystko mocno ukrwione i unerwione. Ale teraz też zapytam lekarza czy nie mamy żadnych przeciwwskazań :)

Leeleeth przykro mi, że tym razem się nie udało, ale trzymym kciuki i życzę owocnych starań w następnym cyklu ! :* :*

Jak dzisiaj Wasze samopoczucie?
Ja dalej mam bardzo bolące piersi i ciągle sikam. Mdłości narazie nie mam, wręcz przeciwnie mam ładny apetyt :p Ogólnie mam bardzo pozytywne nastawienie. Jutro będę dzwonić i umawiać na wizytę do lekarza, chciałabym jeszcze przed świętami.
A jak u Was z pracą? Idziecie od razu na L4?
Mój Młody to samo. Oglądał i oczy jak dwie piątki i chciałby non stop to oglądać.
Też miałam wkładkę i w sumie faktycznie tego się nie odczuwa, więc tak jakby cały czas bez zabezpieczenia. Ogólnie chcę w miarę wszystko normalnie robić jak i przed ciążą ale też czuję lekki strach, bo w poprzedniej ciąży po przytulankach w pierwszych miesiącach raz zaczęłam plamić. Strasznie się wystraszyłam, bo pierwszą ciążę poroniłam. Oczywiście zakazałam się Mężowi do mnie zbliżać , ale potem na wizycie lekarz powiedział, że tak może się zdarzyć bo podczas ciąży tam jest wszystko mocno ukrwione i unerwione. Ale teraz też zapytam lekarza czy nie mamy żadnych przeciwwskazań :)

Ja juz jestem na l4 bo boje sie po tyć przejściach wtedy tez leżałam i bylo ciężko wiec wole nie ryzykować. Mnie dzis trochę mniej piersi bola i lepiej się czuje.

A ja dlatego tez mam stracha przez te poronienia

reklama
Do góry