Tak jak i ja jest nas już trzyWitaj.Ja również mam termin na 1.08
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak i ja jest nas już trzyWitaj.Ja również mam termin na 1.08
Ja wzięłam od rodzinnego, bo pracuję w chemikaliach, a ginekolog zazwyczaj daję jak już serduszko pika, z małym dostałam w 6 tygJa nie dostałam zwolnienia od lekarza..
Ja nie dostałam zwolnienia od lekarza..
Gratuluję jesteśmy tu po to,żeby się wspierać !Mam nadzieję że będziecie tutaj bo to jest mi bardzo potrzebne.Jestem 40 latka i bardzo się boję . Dzieci już mam ,a tu taka niespodzianka.
Bedzie dobrze mówią ze ciąża w tym wieku i dziecko odmładza kobietę i to prawda ;-) bynajmniej sama w domu nie zostaniesz, dużo osób teraz w tym wieku ma kolo 40 bo każdy zaganiany. Nie jesteś sama będziesz miec nasMyślałam już o wnukach heh. Mam 4 dzieci i szalonego męża.Kiedyś zaczęłam za szybko bo jak urodził się syn miałam 19 lat,a teraz późno skończę rodząc mając 41.Różne uczucia się mieszają.Niedowierzanie ,zaskoczenie ,lęk i strach.
większość lekarzy nie chce dawać póki ciąża nie jest na 100% musi być widac serce z reguły dlatego ja tez od rodzinnego brałamDlaczego? Dlatego, że za wcześnie?
Gratuluję jesteśmy tu po to,żeby się wspierać !