Truskaweczka2017
Moderatorka
@o.paulina a próbowałaś sok z żurawiny 100% ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez miałam miedzianą, ale zastanawiam się nad tą za 1000zł , bo ja mam dość obfite krwawienia ,a niby tamta łagodzi jeJa miałam zwykła miedziana tez miałam 4.5 roku przed 1 ciąża tez się nie zabezpieczalismy i przed 2 tez ale później musiałam trochę odpocząć i przyznam szczerze ze córka dala nam w palnik myśleliśmy ze nie będziemy mieli 3 dziecka ale czas mijal my odpoczelismy i stwierdziliśmy ze to idealny moment
W pierwszej ciąży długo nie było widać. Teraz zaczynam się robić okrągła tak od wzgórka łonowego bo wyżej to ciąża spożywcza [emoji23]Ja dziś umieram ze zmęczenia. Marzę o 15:30...trzasne drzwiami i do domku.
Mam w pracy trochę luzu teraz więc się nie narobie co nie zmienia faktu że ciągnie mnie do łóżka. Widzę że sennosc to nie tylko moja przypadłość.
Czy Wy kobietki które już 8-9 tydzień widzicie w swoim ciele jakieś zmiany??
Mi się już piersi nie mieszczą w staniki moje więc musiałam kupić nowy, nie sądziłam,że tak szybko urosną, a tak poza tym 2 kg więcej i chyba nic innego nie zauważyłam z wygląduJa dziś umieram ze zmęczenia. Marzę o 15:30...trzasne drzwiami i do domku.
Mam w pracy trochę luzu teraz więc się nie narobie co nie zmienia faktu że ciągnie mnie do łóżka. Widzę że sennosc to nie tylko moja przypadłość.
Czy Wy kobietki które już 8-9 tydzień widzicie w swoim ciele jakieś zmiany??