marii19
Fanka BB :)
Hej ja dopiero powoli odpoczywam po świętach bo ciągle gdzieś byliśmy, oczywiście miałam leżeć ale nic mi z tego nie wyszło Nadrobiłam forumowe zaległości ale już nie pamiętam co komu miałam napisać I Witam wszystkie nowe Mamusie [emoji4]
Na szczęście nie plamiłam więcej a dzisiaj zaliczyłam pierwsze ciążowe wymioty
U nas narazie przytulanek nie było bo ja się boję, wczoraj mój M robił małe podchody ale go zbyłam to pół dnia zły chodził [emoji19]
Ja cere i włosy teraz mam okropne za to paznokcie mocne i wreszcie udało mi się zapuścić.
Dzisiaj idę zajrzeć do malucha co prawda wizytę u swojej gin mam dopiero 9.01 ale zapisałam się do jakiegoś innego lekarza żeby sprawdzić czy po tych infekcjach, antybiotyku wszystko dobrze. Mam za darmo to sobie pokorzystam a co!
postaram się teraz na bieżąco udzielać bo fajnie tu z Wami [emoji4] [emoji7]
Na szczęście nie plamiłam więcej a dzisiaj zaliczyłam pierwsze ciążowe wymioty
U nas narazie przytulanek nie było bo ja się boję, wczoraj mój M robił małe podchody ale go zbyłam to pół dnia zły chodził [emoji19]
Ja cere i włosy teraz mam okropne za to paznokcie mocne i wreszcie udało mi się zapuścić.
Dzisiaj idę zajrzeć do malucha co prawda wizytę u swojej gin mam dopiero 9.01 ale zapisałam się do jakiegoś innego lekarza żeby sprawdzić czy po tych infekcjach, antybiotyku wszystko dobrze. Mam za darmo to sobie pokorzystam a co!
postaram się teraz na bieżąco udzielać bo fajnie tu z Wami [emoji4] [emoji7]