reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Noooo a u mnie już na bogato... zaczęły się smaki hehe;) dzisiaj musiałam sobie kupić lody Ale oczywiście nie byle jakie tylko cytrynowe... no nie dało rady wytrzymać bez nich. Byłam w jednym sklepie nie było to kupiłam truskawkowe zjadłam trochę i stwierdziłam że to nie to. Poszłam do drugie i całe szczęście były. Zajadalam je i cieszyłam się jak głupia. Ale bym ich nie popuscila.

reklama
Mam pytanie odnośnie zwolnienia bo lekarz wypisal mi zwolnienie (rodzinny) do 23.12 a byłam później u gina i dał mi zwolnienie od 23.12 z datą wystawienia 22.12 myślicie że może tak być czy się doczepia?

Cześć Dziewczyny,
Witam po świętach! U was wieje a u mnie dzikie sniezyce, na święta nas tak zasypalo, ze to co zapamiętam najbardziej to wyciąganie z zasp śnieżnych moich przyjaciol[emoji23]

Ja umówiłam sobie pierwsze usg na 12 stycznia. Zacznę wtedy równo 8 tydzień wiec mam nadzieje, ze zobaczę co chce zobaczyc[emoji4]
W pierwszej ciazy poszłam na usg za wczesnie i tylko najadłam sie stresu, teraz chcialabym tego uniknąć.

Moja córcia ma prawie 10 lat, póki co nikomu nie wygadała jeszcze, ale bardzo sie cieszy i obiecała ze bedzie pomagac[emoji85][emoji12] ciekawe, zobaczymy:) ale pomocą nie pogardzę bo jesteśmy tu we trójkę sami, żadnej rodziny. Mama moja ma przylecieć w maju na komunie córki, wtedy juz w sierpniu nie da rady... No cóż, taki los imigranta[emoji6]

Tez nie daje rady sie tu tak żywo udzielać, mówiąc szczerze ledwo nadrabiam bo cały czas normalnie pracuje i tak zamierzam jak długo sie da,
Witam serdecznie nowe sierpniowki!

Mój termin wg OM to 31 sierpień, wg lekarki 26/27, zobaczymy co powie na to usg[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kolis ja tez czuje się jak na kacu i ciągle pije, mam tak od początku ciazy
@emikka moj syn wybrał Marcel lub Julka mnie obojętne aby zdrowe
@Nusia123 ile masz tam hibiskus,prawie w kazdej jest 0.3 to znikoma ilość nic sue nie stanie ja tez takie pije, tak samo czarnej nie mozna za dużo. Wszystko z umiarem

Ja kolejne usg będę miała dopiero 1 lutego chyba że nie wytrzymam i pójdę zajrzeć do malucha wcześniej

Dzień dobry. Witam zapracowane i odpoczywajace mamy. Ja w pracy. Noc ciężka, prawie nie spałam- mąż mial jelitowke.Nie wiem jak tu wysiedze 8 h ...bo normalnie oczy mi się zamykają same.
Ja jestem umowiona na badania prenatalne 20 stycznia, będę wtedy w 12 tyg.
Co do terminu. .to ja też nie wiem czy będzie bobo faktycznie z sierpnia, będę miała 3 cesarke a z tym to jest różnie☺. Tym bardziej ze to będzie szczyt sezonu urlopowego
A tak swoja droga to ja się jeszcze wybieram w pierwszy weekend lipca nad morze. .. a co.

reklama
Hej dziewczyny a mi wszystkie uciążliwe dolegliwości ustąpiły... zero mdłości , wymiotów i plamień :-) Biegam tylko siku co chwila i piersi mnie bołą. Taką ciaze to ja rozumiem... :-) Obym tylko nie zapeszyła ;-)

Do góry