reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No wlasnie dziewczyny ja dzis chora z dziecmi poprosilam meza o owocowa herbate kupil hibiskus kurcze a teraz czytam ze nie wolno:( przerzucam sie z bolem serca z earl grey na owocowe ktore mozna??

reklama
Też macie takie pragnienie ? Ja pije prawie cały czas wode niegazowana i gazaowana, choć wcześniej gazowanej nie ruszyłam, herbatki najróżniejsze jakie tylko mam, rosół Mamy. Dzisiaj w akcie desperacji nawet woda od kiszonych ogórków wypita
Ja całe życie mogłabym nie pić nic. W sumie szklanka napojów na cały dzień to maks a teraz co chwile robię sobie słaba herbatkę cytryna... myślę że ponad litr to spokojnie wypijam. Na pewno mój organizm jest nieźle zdziwiony z pustyni przestawił się na tropiki [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie dziewczyny ja dzis chora z dziecmi poprosilam meza o owocowa herbate kupil hibiskus kurcze a teraz czytam ze nie wolno:( przerzucam sie z bolem serca z earl grey na owocowe ktore mozna??

Na pewno malinowa nie zaszkodzi :)

A tak w ogóle... Wszystkim życzę spóźnione Wesołych Świąt. Dopiero wróciliśmy z mężem od rodziny... Nikt nic nie wie ale ciężko było. Teść namawiał mnie do picia i za każdym razem mu uparcie odmawiałam w końcu zapytał w ciąży jesteś? Na szczęście mąż mnie uratował mówiąc, że mama mnie woła do kuchni :cool2:
Barszczu nie ruszyłam, mówiąc, że za kwaśny i oddałam mężowi a sam jego zapach był jedną wielką masakrę. W kuchni siedziałam na wdechu :p.
Z moich objawów wędrówek do kibelka ciąg dalszy i lekkie mdłości... więc mam nadzieję, że przez ten czas wszystko ok. Jutro idę na 2 betę a pojutrze kolejna wizyta kontrolna u ginekologa konowała. Mam nadzieję, że zobaczę coś więcej niż ostatnio bo to 6 tydzień i już powinien być nieco większy robaczek.

My zawsze chcieliśmy dziewczynkę, dlatego tutaj zgodni co do imion i dawno wybrane :p Lena, Maja lub Julka będzie... A dla chłopca tylko jedno nam się podoba i o ile mój mąż nie wymyśli czegoś innego też będzie Gabryś.

A ja bym proponowała utworzyć osobny temat z listą, właśnie imionami. Jeśli dziewczynka to takie, a jak chłopczyk to takie. Jest już wątek na temat płci, ale można by go połączyć z imionami, w formie tabelki, w miarę upływu czasu dopisywać tylko faktyczną płeć i wybrane imię. I potem zobaczymy jaka była sprawdzalność przeczuć ;-) ;).

A ja bym proponowała utworzyć osobny temat z listą, właśnie imionami. Jeśli dziewczynka to takie, a jak chłopczyk to takie. Jest już wątek na temat płci, ale można by go połączyć z imionami, w formie tabelki, w miarę upływu czasu dopisywać tylko faktyczną płeć i wybrane imię. I potem zobaczymy jaka była sprawdzalność przeczuć ;-) ;).
Fajny pomysł :)

Co do hibiskusa też mi się gdzieś obiło żeby unikać i mojej ulubionej zielonej też :( ale nie wiem dokładnie dlaczego.
Ja siorbię imbir z wodą.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry