Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym tylko trafić w lwa Mam 2 lwy już w domu hahaha@GuaRaNa ja też możliwe, że urodzę w lipcu bo synek z 38tc.
Ja całe życie mogłabym nie pić nic. W sumie szklanka napojów na cały dzień to maks a teraz co chwile robię sobie słaba herbatkę cytryna... myślę że ponad litr to spokojnie wypijam. Na pewno mój organizm jest nieźle zdziwiony z pustyni przestawił się na tropiki [emoji14]Też macie takie pragnienie ? Ja pije prawie cały czas wode niegazowana i gazaowana, choć wcześniej gazowanej nie ruszyłam, herbatki najróżniejsze jakie tylko mam, rosół Mamy. Dzisiaj w akcie desperacji nawet woda od kiszonych ogórków wypita
No wlasnie dziewczyny ja dzis chora z dziecmi poprosilam meza o owocowa herbate kupil hibiskus kurcze a teraz czytam ze nie wolno przerzucam sie z bolem serca z earl grey na owocowe ktore mozna??
Fajny pomysłA ja bym proponowała utworzyć osobny temat z listą, właśnie imionami. Jeśli dziewczynka to takie, a jak chłopczyk to takie. Jest już wątek na temat płci, ale można by go połączyć z imionami, w formie tabelki, w miarę upływu czasu dopisywać tylko faktyczną płeć i wybrane imię. I potem zobaczymy jaka była sprawdzalność przeczuć .