reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Do tej pory nic więcej się nie działo więc cierpliwie czekam. Jakby się sytuacja zaostrzyła to pojadę do szpitala niech mnie zbadają. Z doświadczenia wiem, ze profilaktycznie często kładą na oddział, a ja niestety nie mogę sobie pozwolić, ze względu na Syna.
Nie piszesz Nic o jakimś bólu czy czymś innym niepokojacym więc to chyba nic groźnego.

reklama
Nie piszesz Nic o jakimś bólu czy czymś innym niepokojacym więc to chyba nic groźnego.
No własnie nie ma nic poza tym jednorazowym incydentem;) Brzuch pobolewa ale to od kilku tygodni. Podobno normalne. Mam też zrosty po poprzednim CC więc może też ta paskudna pogoda działa niekorzystnie. Dzięki za odpowiedź:)

No własnie nie ma nic poza tym jednorazowym incydentem;) Brzuch pobolewa ale to od kilku tygodni. Podobno normalne. Mam też zrosty po poprzednim CC więc może też ta paskudna pogoda działa niekorzystnie. Dzięki za odpowiedź:)
Ja też odczuwam pobolewania, to gdzieś mnie ciągnie albo kluje, ale ostatnio gin też mówił że to mogą się odzywać zrosty ( miałam 2 cc) i jestem spokojna . Więc mamuś trzymamy fason bez zbędnych zmartwień

Angelika:) tak i mam tak tez bez ciazy wiec staram sie siedzieć kilka sekund. Dziecko nie lubi gwałtownych ruchów. Po drugie jak bym wstała na raz to bym sie prZewrocila tak mi sie w głowie kręci (i tu bez ciazy tez).
emilkaa ja miałam tak samo w 5t5d niema sie co martwić chociaż wiem ze łatwo mowić. Mysle ze podjęłas słuszna dec co do leków.
6/7 tydz to moze byc druga ta głębsza implantacją zarodka [emoji4]
Ja witam po mojej drzemce 2,5 h [emoji23] teraz mogę dalej jeść [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo sie cieszy az bez mojej wiedzy pół osiedla poinformowala hahaha[emoji23] [emoji23] [emoji23]

w4sqdqk3zmudow08.png
No to nie uwierzysz. ..moja całej szkole wyklepala...a że mieszkamy w małej wiosce to tak jakby pół gminy poinformowała haa.No paTrz jakie aparatki.Przez to już w 5 tyg musiałam powiedzieć szefowej żeby się z innego źródła nie dowiedziała

reklama

To jak jednorazowo to na pewno wszystko ok!:) dzisiaj babka mi powiedziała ze na początku ok 30 % kobietek plami i ma krwawienia i one wcale nie znaczą cos złego :) ale wiadomo powtarzające sie i nasilone to od razu kierunek IP.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry