reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Katy83 teraz to powinnaś brać jeszcze femibion natal 1 bo on jest do końca 1 trymestru.Femibion natal 2 jest od 13 tygodnia dopiero
Wiem ale lekarz mi powiedział że skoro zaraz już 9 tydz. to spokojnie moge już femibion 2 kupić bo ma Dha a dha znacząco zmniejsza ryzyko poronienia... po tych moich ostatnich krwawieniach mi powiedział

Święta... i brak czasu dla siebie i na pisanie. Tym bardziej że w tym roku wigilia u mnie...
Dzisiaj po przyjściu z pracy od razu padlam... spalam od 19-2.. Wstałam napilam się wody, wzięłam witaminy i... po raz pierwszy miałam wymioty.. zwróciłam cała wodę... może witaminy mój organizm odrzuca chociaż nie powinien bo zdrowo nigdy się nie odzywałam.. albo dopadła mnie ta nieprzyjemna dolegliwość. Jak sobie z tym radzić? Zwłaszcza rano jak od jedzenia człowieka odpycha a mimo wszystko Człowieka strasznie mdli..?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

@ikulka fajnie,ze wszystko w porządku.

@Angelika:) chyba nie ma 100procentowej rady jak sobie z tym radzić, ja mam nie tylko tak rano ,ale i często wieczorem mdłości mnie biorą,staram się wtedy zjesc czegoś mały kawałek, bo jak jestem glodna to dopiero mi nie dobrze. Wczoraj miałam ochotę na pizze i czekałam 2h to myślałam,ze sue zgrzytam z głodu , a później zjadłam dwa kawałki i brzuch miałam jak balon

Dziękuję kochane za wsparcie. Dobtzw ze Was mam. Nie dałabym rady wytrzymać te dwa tygodnie jeszcze bo niepewność jest jeszcze gorsza a razem z tym nerwy. A tak poszłam i wszystko jest ok i jamniki i dzidzia

Hej a jak u was z bolem piersi bo u mnie dziś wcale nie bola i zaczynam się stresować nie pamiętam kiedy mi odpuszczaly w poprzednich ciazach

Boże dziewczyny jaki ja miałam chory sen...
Od kad jestem w ciąży to śnią mi się głupoty ale dzisiaj to przesada. Śniło mi się że byłam na mieście i poczułam że mam mokro w majtkach. Poszłam do toalety, krew się lala, zobaczyłam że coś pływa w muszli.. wyciągnęłam a to nie malutkie 1cm dziecko które próbowało złapać oddech. Nic nie mogłam zrobić tylko poglaskalam, przytulilam i z płaczem czekałam aż się to skończy...
i niby ten sen nie byłby taki dziwny gdyby nie to że dzieciątko zaczęło rosnąć mi na dłoni i przybierać dziwny kształt... Po jakimś czasie z mojego dziecka powstał dinozaur który był paskudny wściekły i chciał mnie zjeść.
Razem z mężem zastanawialiśmy się co z nim zrobić przecież w końcu to nasze dziecko. Chcieliśmy oddać do jakiegoś schroniska ale jednak sobie zostawiliśmy...
Z jednej strony okropny sen że względu na poronienie ale ten dinozaur nie wiem skąd się wziął w mojej głowie...
[emoji23]

Dzień dobry :D

@MamaT czasem mam takie dni że piersi się uspokoją. Ale rano po nocy to się dotknąć nie da. W poprzedniej ciąży mi tak nie dokuczały. Też chodzę i je sprawdzam ;)

@Angelika:) niezły sen! Pewnie mega realistyczny. Miałam takie sny przed ślubem. Psycha figle płata. Teraz padam jak koń po westernie i póki co nie pamiętam snów. W I ciąży też mi się nie bardzo śniło.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :D

@MamaT czasem mam takie dni że piersi się uspokoją. Ale rano po nocy to się dotknąć nie da. W poprzedniej ciąży mi tak nie dokuczały. Też chodzę i je sprawdzam ;)

@Angelika:) niezły sen! Pewnie mega realistyczny. Miałam takie sny przed ślubem. Psycha figle płata. Teraz padam jak koń po westernie i póki co nie pamiętam snów. W I ciąży też mi się nie bardzo śniło.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadza się mega realistyny...
Nie wiem co bym miała w nocy po westernie skoro mam dinozaury a ostatnie co oglądałam to wydarzenia i Kaczyńskiego [emoji23]

Do góry