Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ale lekarz mi powiedział że skoro zaraz już 9 tydz. to spokojnie moge już femibion 2 kupić bo ma Dha a dha znacząco zmniejsza ryzyko poronienia... po tych moich ostatnich krwawieniach mi powiedział@Katy83 teraz to powinnaś brać jeszcze femibion natal 1 bo on jest do końca 1 trymestru.Femibion natal 2 jest od 13 tygodnia dopiero
Mnie cały czas delikatnie bolały u były nabrzmiale ale od jakiś dwóch dni to przesada. Twarde jak kamień, ale żadnych zylek nie mam...Hej a jak u was z bolem piersi bo u mnie dziś wcale nie bola i zaczynam się stresować nie pamiętam kiedy mi odpuszczaly w poprzednich ciazach
Zgadza się mega realistyny...Dzień dobry
@MamaT czasem mam takie dni że piersi się uspokoją. Ale rano po nocy to się dotknąć nie da. W poprzedniej ciąży mi tak nie dokuczały. Też chodzę i je sprawdzam
@Angelika:) niezły sen! Pewnie mega realistyczny. Miałam takie sny przed ślubem. Psycha figle płata. Teraz padam jak koń po westernie i póki co nie pamiętam snów. W I ciąży też mi się nie bardzo śniło.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom