reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam,
Nieśmiało dołączam po raz trzeci do przyszłych mam.
Mam juz 8-letniego synka i 5-letnią córkę.
Obecna ciąża jest zupełnym zaskoczeniem i na razie jestem na etapie oswajania sie z myślą o kolejnym niemowlaku w domu.
Witaj [emoji5]

w4sqdqk3hs9kathh.png

Ikulka a czemu masz skierowanie na amnio?
Marii19 u nas w UK te badanie niestety jeszcze niedostępne.A chyba się nie zdecyduje teraz na amnio bo i tak urodzę te dziecko.Poza tym z tym krótszym chromosomem u nas jest tak że mimo dziecko to może mieć może całkiem zdrowe być więc nie da się nic nawet powiedzieć w chwili urodzenia.Trzeba będzie poczekać jak się będzie rozwijało.
Ikulka to niemożliwe z tym wyczuwaniem serduszka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dał mi skierowanie bo jedno miałam już poronienie w 13 tyg było puste jajo plodowe i miałam lyzeczkowani bo samo się mi chciało wydalic. Tylko tyle mi powiedzial

Cheebay, ja mieszkam w Nowym Jorku
Pierwsza wizyte umowilam na 4 stycznia.

Kurcze, troche sie tu gubię. W pierwszej ciazy udzielałam sie na forum e-mama, ale od tamtego czasu juz tyle minęło...

E-O, ale fajnie! Cieszę sie, ze nie jestem jedyna z tak daleka, ja mieszkam w Colorado, godzinkę od Denver[emoji16]

Ja w pierwszej ciazy bylam na forum które juz nawet nie istnieje, stronka nazywała sie chyba starania.pl, ale z wieloma dziewczynami sie nadal przyjaźnie i nawet mamy zamknięta gr na fb, mimo ze nasze dzieciaki maja juz po ok 10 lat:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
E-O, ale fajnie! Cieszę sie, ze nie jestem jedyna z tak daleka, ja mieszkam w Colorado, godzinkę od Denver[emoji16]

Ja w pierwszej ciazy bylam na forum które juz nawet nie istnieje, stronka nazywała sie chyba starania.pl, ale z wieloma dziewczynami sie nadal przyjaźnie i nawet mamy zamknięta gr na fb, mimo ze nasze dzieciaki maja juz po ok 10 lat:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado to ja tylko z filmów znam ;) co cie tak daleko poniosło ;) ? A teraz to u was noc chyba nie? U nas do pracy ludzie juz poszli. Ja z bb tez mam po pierwszej ciąży pare przyjaciół naprawdę można fajne relacje tu zawiązać

Do góry