reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Emilia8585 ja zawsze robie sobie herbate z imbirem, sokiem z malin i dużą ilością soku z cytryny. Jedz czosnek bo działa antybakteryjnie. Mi na gardło pomaga płukanka z soli. W aptece jest też seria *spam* dla kobiet w ciąży: tabletki do gardła, syrop i chyba spray do nosa

Hej czy moge do was dolaczyc dziewczyny :) bedzie mi razniej ?:)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej jasne że możesz ale powiedz o sobie coś wiecej, która ciąża, czy byłaś już na wizycie, na kiedy masz planowany termin? :)

Ja już czekam na obchód i na usg...mega się boję :( no ale cóż nie mam wpływu na wynik :(

@koko czekamy na relacje z wizyty :D

p19uflw1vekq68fq.png

Witajcie,
Dołączam ponieważ okazało się, że mamy 4 tydzień :) piersi obolałe , zaczynają się mdłości, zmęczenie ogromne...ale radość jeszcze wieksza (i niepokoj-pierwsza ciąża).

Witajcie,
Dołączam ponieważ okazało się, że mamy 4 tydzień :) piersi obolałe , zaczynają się mdłości, zmęczenie ogromne...ale radość jeszcze wieksza (i niepokoj-pierwsza ciąża).
Gratulacje! :) Kiedy wizyta u ginek?
To wspolczuje mdlosci w tak wczesnej fazie, ja mam tylko węch psa mysliwskiego i odrzuca mnie od lodówki. No i piersi, ciezkie i mega czule.

3jgxskjo6pg8usu5.png

reklama
@Qńka @za_necia11 ja jak piję czarną to słabą bardzo i z cytryną, a tak to też same owocowe,zielona to na pewno jest zakazana całkiem, co do dziecka, czy podobne do ojca u mnie się nie sprawdziło :p bardziej podobny do mojego taty swojego dziadka, to samo jest u szwagierki ;)

@o.paulina ja też nie mam nic przeciwko męskim łzą , ale faktycznie nie w jakiś przypadkach śmiesznych i nie żeby przeżywali jak kobiety :p np. jak dziecko się urodzi łzy szczęścia są miłym gestem ;) , jak ja straciłam ciąże mój mąż pierwszy raz płakał , takie przypadki rozumiem, ale nie błahostki , to ja nawet z byle powodu nie płaczę ;) jestem silna

@Truskaweczka2017, @Emilia8585 wiem,że na pewno nie wolno zwykłych kropel do nosa ,wydaję się, że są one nie pozornie groźne , ale obkurczają naczynia i mogą zaszkodzić dziecku, mogą być te z soli morskiej są takie specjalne

@Gwiazda_237 Jasne witaj, gratulacje ;)

@koko@ @marii19 trzymam kciuki :)

@Luska_I Witamy gratulacje ;)

Do góry