reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry, wyspane?
Ja mam dziś wizytę, ale najpierw do pracy...
Dzien dobry :)
Daj znac po wizycie.
Ja dzisiaj mam dzien wolny i dosc przyjemny, bo ide zrobic sobie świąteczne pazurki i odswiezyc fryzure. Poki jeszcze mam sily.. :)

3jgxskjo6pg8usu5.png

reklama
Dzień dobry.
jeju kto od rana ma meega mdłości ? zjadłam bulkę i dalej mnie muuli i muuuli ... dzisiaj to jak młodemu kanapki robiłam, otwieram lodówkę i myślałam że już wyląduje w toalecie bo wszystko miałam w gardle :( Zaczynam świrować ...

Dzień dobry.
jeju kto od rana ma meega mdłości ? zjadłam bulkę i dalej mnie muuli i muuuli ... dzisiaj to jak młodemu kanapki robiłam, otwieram lodówkę i myślałam że już wyląduje w toalecie bo wszystko miałam w gardle :( Zaczynam świrować ...
Mnie tez odrzuca od zapachow z lodowki, szczegolnie od wedlin. Takie uroki ;)

3jgxskjo6pg8usu5.png

Mnie tez odrzuca od zapachow z lodowki, szczegolnie od wedlin. Takie uroki ;)

3jgxskjo6pg8usu5.png
nie miałam tak wcześniej :/ a dodatkowo nawet nie mam potwierdzonej ciązy :( i się boję że to mój organizm sam szuka problemu... tydzień temu jak byłam był sam pęcherzyk bez ciałka zółtego, bez zarodka i serduszka - powinien być7 tydz ...

Na gardło sa tabletki do ssania z tej serii *spam* typowo dla kobiet w ciąży i karmiących. sama muszę sie zaopatrzyć w kolejna buteleczkę syropu profilaktycznie Bo małego tak dopadło z gorączka kaszlem katarem ze czarno to widzę, czekamy właśnie na lekarza:/ i biorę l4 na niego do końca tygodnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie miałam tak wcześniej :/ a dodatkowo nawet nie mam potwierdzonej ciązy :( i się boję że to mój organizm sam szuka problemu... tydzień temu jak byłam był sam pęcherzyk bez ciałka zółtego, bez zarodka i serduszka - powinien być7 tydz ...
A kiedy masz nastepna wizyte?? Co lekarz mowil? Moja ciaza tez jeszcze nie potwierdzona, czekam na wizyte.

3jgxskjo6pg8usu5.png

Do góry