Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co Ty?????na dole czy na górze? Nie za wcześnie?Mamy zęba!
Gratulacje extra, poszedł w mamusię. To zaraz drugi i ten piękny uśmiech z ząbkami.Mamy zęba!
Extra. A jak z nim schodzisz do basenu. Ktoś Ci podaje?No co Ty?????na dole czy na górze? Nie za wcześnie?
My byliśmy dziś na basenie, ale było Super! Już się tak nie boi...
Jest Pani instruktorka . Podaje jej Stasia i sama wchodzę. Dziś było polewanie woda z kubka calej głowy wraz z twarzą. Takie przygotowanie do nurkowania ale był przejęty...fajne te zajęcia, są wierszyki i inne dzieciaczki. Dziś się wpatrywal w Alę o 2 miesiące starszą moj maly podrywaczExtra. A jak z nim schodzisz do basenu. Ktoś Ci podaje?
Fajnie. My próbujemy w ferie. Mam nadzieję że się spodoba. Poszukam może u Nas coś takiego jest w aquaparku. Może i Filipek jakąś poderwie. Dzisiaj zamówiłam mu szlafroczek i odebrałam z Rossmana pieluszki do pływania. Już nie mogę się doczekać :-)Jest Pani instruktorka . Podaje jej Stasia i sama wchodzę. Dziś było polewanie woda z kubka calej głowy wraz z twarzą. Takie przygotowanie do nurkowania ale był przejęty...fajne te zajęcia, są wierszyki i inne dzieciaczki. Dziś się wpatrywal w Alę o 2 miesiące starszą moj maly podrywacz