reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Extra. A jak z nim schodzisz do basenu. Ktoś Ci podaje?
Jest Pani instruktorka . Podaje jej Stasia i sama wchodzę. Dziś było polewanie woda z kubka calej głowy wraz z twarzą. Takie przygotowanie do nurkowania;) ale był przejęty...fajne te zajęcia, są wierszyki i inne dzieciaczki. Dziś się wpatrywal w Alę o 2 miesiące starszą;) moj maly podrywacz :rolleyes2:

Jest Pani instruktorka . Podaje jej Stasia i sama wchodzę. Dziś było polewanie woda z kubka calej głowy wraz z twarzą. Takie przygotowanie do nurkowania;) ale był przejęty...fajne te zajęcia, są wierszyki i inne dzieciaczki. Dziś się wpatrywal w Alę o 2 miesiące starszą;) moj maly podrywacz :rolleyes2:
Fajnie. My próbujemy w ferie. Mam nadzieję że się spodoba. Poszukam może u Nas coś takiego jest w aquaparku. Może i Filipek jakąś poderwie. Dzisiaj zamówiłam mu szlafroczek i odebrałam z Rossmana pieluszki do pływania. Już nie mogę się doczekać :-)

Jedyneczka na dole.
Jejku, wcale mi sie to nie podoba, karmienie boli bez zebow i boje sie co będzie z zębami.
Czulam ze cos jest nie tak bo wczoraj byla zielona kupa, w nocy obudził się do karmienie choc zawsze śpi cala noc a rano zastalam go...obgryzajacego szcebelki!
Z tego musiał być ząb :p

my tez pierwszy basen planujemy w ferie gdy będziemy w SPA. A to dlatego ze w mojej miejscowosci nie ma i muszę dojechać ale jak nie mam pewności czy mu się spodoba to nie chce jechać i wracać. Wiec najpierw sprawdzimy.

Olgierda a ty chodzisz na jakies specjalne zajecia, nauke plywania czy co?

Kamila kiedy macie ferie? Bo my dopiero w drugiej połowie lutego. I kurcze taki to czas ze mamy wtedy szczepienia i na ten czas przypada rozszerzanie diety.

reklama
Do góry