reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mi na 1 teście wyszła bardzo blada kreska praktycznie nie widoczna. Na kolejnym za tydzień już było jasne. Wizyta mały pęcherzyk lekarz powiedział że może potwierdzić dopiero za 2 tygodnie. Po 2 tygodniach okazało się że tak i mam swojego sierpniowego szkraba 19 skończył 4 miesiące. Nawet jak jest pęcherzyk nie znaczy że zamieszka w nim malec w brzuszku. Musisz cierpliwie poczekać. Za jakiś tydzień zrób badanie z krwi. Jeżeli chcesz mieć dzidziusia trzymam mocno kciuki aby na następne Święta dał Ci tyle radości i śmiechu ile dają nam Nasze szkraby i abyś na forum znalazła takie dziewczyny jak są tutaj. Tego życzę Ci na Święta i Nowy Rok. Pisz jak się sprawy mają.
Dzieki za slowa wsparcia ;) bardzo bym chciala juz miec dzidziusia. Staramy sie juz pol roku wiec mam nadzieje, ze wreszcie sie udalo ;) wiem ze napisalam wiadomość w złej grupie bo przeciez jak juz to ja bede mama sierpniowa tyle ze 2018 Wam również dziewczyny zycze spokojnych i rodzinnych swiat

Kamila, super, bardzo się cieszę ze wózek można naprawić! No i ze z praca to byla głupia plotka. Masz racje, faceci to plotkarze :tak:
Anitek, brawo ty! Nieźle córkę wykarmilas! Masz co dźwigać :-) :) To pewnie nagroda za te nocne karmienia:tak:
Jakie macie plany na sylwestra?

My spedzilismy dzisiaj dzień na...smianiu się :D Olus non stop się śmiał, kwiczal z radości :tak: Jakby się sera najadl :-) :)

Aveline, szczęśliwej podróży i niech majeczka dobrze ja zniesie.

Olgierda co u Was?
Dobrej nocy
Hej dziewczyny! U nas dobrze. Trochę niedospana chodzę. Dziś byliśmy u fizjotetapeutki znowu i musimy mocniej ćwiczyć leżenie na boczkach. Bo już niby powinien sam a on ciągle ta główkę odchyla do tyłu i trzeba poprawiać. Byłam u lekarza w pon i coś nie pasuje Pani dr ż moimi wynikami. Zrobiłam posiew z moczu ale wyniki niestety dopiero po Nowym Roku.
A Staś miał w tym tyg duuuuza potrzebę bycia na raczkach i nietypowo dużo płakał. Momentami nie wyrabialam. Mąż wrócił z wyjazdów wykończony i tak chodzimy jak zombi obydwoje. Ale od dziś już nagle anioleczek do schrupania. Więc idę spac:) dobranoc :)

Dzieki za slowa wsparcia ;) bardzo bym chciala juz miec dzidziusia. Staramy sie juz pol roku wiec mam nadzieje, ze wreszcie sie udalo ;) wiem ze napisalam wiadomość w złej grupie bo przeciez jak juz to ja bede mama sierpniowa tyle ze 2018 Wam również dziewczyny zycze spokojnych i rodzinnych swiat
Hej, gratulacje kreski:) Wszystkiego dobrego i pięknych 9 m-cy.

Dla maluszków:

Z okazji pierwszych świąt Maluszka Kochanego,
życzę mu wszystkiego najlepszego -
- niech otoczony wielką miłością,
dla wszystkich gości będzie radością!

I dla Was kochane:

Wyjątkowych, niepowtarzalnych, przepełnionych dziecięcym śmiechem rodzinnych Świąt.

Ode mnie również przyjmijcie życzenia by w zdrowiu i radości przeżyć święta. Są one wyjątkowe bo pierwsze z naszymi sierpniowymi maluchami.
Wesołych Świąt dziewczyny.

Olek dziś w nocy i w czasie drzemek w dzien, budził się z krzykiem. Miały Wasze szkraby cos takiego? Widać jakby zły sen to był, ale tyle razy w ciągu dnia i nocy by się powtarzał?

Ode mnie również przyjmijcie życzenia by w zdrowiu i radości przeżyć święta. Są one wyjątkowe bo pierwsze z naszymi sierpniowymi maluchami.
Wesołych Świąt dziewczyny.

Olek dziś w nocy i w czasie drzemek w dzien, budził się z krzykiem. Miały Wasze szkraby cos takiego? Widać jakby zły sen to był, ale tyle razy w ciągu dnia i nocy by się powtarzał?

U nas zdarzało się że krzyknął przez sen jakby głośno zapłakał i spał dalej ewidentnie zły sen. Nie powtarzało się. Ale też myślałam nad tym czy to nie powietrze w brzusio bo potem baki puszczał

Dziękujemy za życzenia!
Ja również życzę Wam pięknych, błogosławionych Świąt pełnych dziecięcego śmiechu i wzajemnej życzliwości. Mamy najpiękniejszy prezent pod choinkę- pierwsze wspólne Święta z naszym małym Skarbem.
Aneczqa nam się też zdarzało że Staś się budził z krzykiem. Kilka przytulaskow i całuskow i od razu zasypial ponownie. Przejdzie mu:)

reklama
Do góry