Kamila198234
Fanka BB :)
A my jesteśmy już po szczepieniu. Zoja zniosła je lepiej niż poprzednie. No i uwaga ... Waży 7700, czyli jest na 97 cyntylu.
Wow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my jesteśmy już po szczepieniu. Zoja zniosła je lepiej niż poprzednie. No i uwaga ... Waży 7700, czyli jest na 97 cyntylu.
Mi na 1 teście wyszła bardzo blada kreska praktycznie nie widoczna. Na kolejnym za tydzień już było jasne. Wizyta mały pęcherzyk lekarz powiedział że może potwierdzić dopiero za 2 tygodnie. Po 2 tygodniach okazało się że tak i mam swojego sierpniowego szkraba 19 skończył 4 miesiące. Nawet jak jest pęcherzyk nie znaczy że zamieszka w nim malec w brzuszku. Musisz cierpliwie poczekać. Za jakiś tydzień zrób badanie z krwi. Jeżeli chcesz mieć dzidziusia trzymam mocno kciuki aby na następne Święta dał Ci tyle radości i śmiechu ile dają nam Nasze szkraby i abyś na forum znalazła takie dziewczyny jak są tutaj. Tego życzę Ci na Święta i Nowy Rok. Pisz jak się sprawy mają.Hej to dopiero moje pierwsze kroczki na tym forum, wiec prosze o wyrozumialosc otoz 15.12 mialam wizyte u ginekologia niezwiązane z ciaza. Jednak jakos tak mialam jakies przeczucia i dzien wczesniej zrobilam test. Jakie bylo moje zdziwienie gdy pokazala sie blada druga kreseczka. Okres mial byc 19.12. Wiec zdziwilam sie ze juz cos wyszlo pani ginekolog powiedziala ze na razie nic nie widac, ale macica jest pogrubiona i mozliwe ze to wczesna ciaza wczoraj znowu robilam test i wyszly wyrazne dwie kreski . Na razie do mnie to jeszcze nie dociera pani ginekolog kazala zrobic drugi test po terminie miesiączki i jesli bedzie pozytywny zeby zapisac sie na wizyte po nowym roku. Jak myslicie czy to nie za pozno az tyle czekac na wizyte? Czy komus wyszly dwie wyrazne kreski a okazalo się ze to jednak nie ciaza ? Z góry dzieki za odpowiedzi