reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Anitek zrobilam pierniki z tego przepisu który podlinkowalas. Pychaaaaa!
Moje chlopaki zjedli te ktore przygotowalam na święta i dzisiaj zrobilam te od Ciebie. Szybkie, łatwe i pyszne! Dzięki :-) :)

Hej ;) to dopiero moje pierwsze kroczki na tym forum, wiec prosze o wyrozumialosc ;) otoz 15.12 mialam wizyte u ginekologia niezwiązane z ciaza. Jednak jakos tak mialam jakies przeczucia i dzien wczesniej zrobilam test. Jakie bylo moje zdziwienie gdy pokazala sie blada druga kreseczka. Okres mial byc 19.12. Wiec zdziwilam sie ze juz cos wyszlo ;) pani ginekolog powiedziala ze na razie nic nie widac, ale macica jest pogrubiona i mozliwe ze to wczesna ciaza ;) wczoraj znowu robilam test i wyszly wyrazne dwie kreski . Na razie do mnie to jeszcze nie dociera pani ginekolog kazala zrobic drugi test po terminie miesiączki i jesli bedzie pozytywny zeby zapisac sie na wizyte po nowym roku. Jak myslicie czy to nie za pozno az tyle czekac na wizyte? Czy komus wyszly dwie wyrazne kreski a okazalo się ze to jednak nie ciaza ? Z góry dzieki za odpowiedzi

Hej ;) to dopiero moje pierwsze kroczki na tym forum, wiec prosze o wyrozumialosc ;) otoz 15.12 mialam wizyte u ginekologia niezwiązane z ciaza. Jednak jakos tak mialam jakies przeczucia i dzien wczesniej zrobilam test. Jakie bylo moje zdziwienie gdy pokazala sie blada druga kreseczka. Okres mial byc 19.12. Wiec zdziwilam sie ze juz cos wyszlo ;) pani ginekolog powiedziala ze na razie nic nie widac, ale macica jest pogrubiona i mozliwe ze to wczesna ciaza ;) wczoraj znowu robilam test i wyszly wyrazne dwie kreski . Na razie do mnie to jeszcze nie dociera pani ginekolog kazala zrobic drugi test po terminie miesiączki i jesli bedzie pozytywny zeby zapisac sie na wizyte po nowym roku. Jak myslicie czy to nie za pozno az tyle czekac na wizyte? Czy komus wyszly dwie wyrazne kreski a okazalo się ze to jednak nie ciaza ? Z góry dzieki za odpowiedzi
Mi na 1 teście wyszła bardzo blada kreska praktycznie nie widoczna. Na kolejnym za tydzień już było jasne. Wizyta mały pęcherzyk lekarz powiedział że może potwierdzić dopiero za 2 tygodnie. Po 2 tygodniach okazało się że tak i mam swojego sierpniowego szkraba 19 skończył 4 miesiące. Nawet jak jest pęcherzyk nie znaczy że zamieszka w nim malec w brzuszku. Musisz cierpliwie poczekać. Za jakiś tydzień zrób badanie z krwi. Jeżeli chcesz mieć dzidziusia trzymam mocno kciuki aby na następne Święta dał Ci tyle radości i śmiechu ile dają nam Nasze szkraby i abyś na forum znalazła takie dziewczyny jak są tutaj. Tego życzę Ci na Święta i Nowy Rok. Pisz jak się sprawy mają.

Mi pod koniec listopada wyszła blada kreska. Postanowiła iść do lekarza kolo 20 grudnia, żeby mieć prezent na święta i żeby juz na 1000% było serduszko. Niestety trafilam dużo wczesniej z krwawieniem, raz, potem drugi. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło a mały był wywoływany tydzień po terminie :-) :)
Dolaczam się do życzeń Kamili, ładnie napisała :-) :)

część dziewczyny, nie pokazujecie się wiec pewnie jesteście zakopane w przygotowaniach. Ja dzisiaj tylko ugotuje kapustę i polukruje pierniki. Jutro będę gotować, ale tez bez przesady bo idziemy w gości.

reklama
Do góry