reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kamila, nic się nie da zrobić? Kurcze! A może jakiś swoim sposobem? Zał i trudno uwierzyć ze przez malutka głupia część wózek do niczego :no: A jaki masz?

reklama
Babyactive Shell eko.Kolo. Znalazłam na olx spacerówke sama za 250zl z uszkodzonym stelażem napisałam, nie ma numeru z facet była aktywny na olx kilka dni temu. Ciekawe i tak czy to takie będą czy inne. Nic szukam używanego w dobrej cenie aby te wejścia do kółek były takie same. Jutro nie ma spacerku :-(

Kosmos. Połamał się na spacerze plastik przy kole przy bolcu. Kupiliśmy wózek używany. Mąż zadzwonił do producenta babyactive Shell oni że dzisiaj wyślą koszt mały 40zl tej części. Proszą tylko o foto. Wysłałam zdjęcie dzwonią że ta część już w nowych 2017 jest inna i takiej nie mają. Na necie też nie ma i dupa. Cały wózek 3w1 psu w dup.. Do tego mąż pokazuje mi jakieś paskudztwa w Suwałkach na olx a ja chcę swój. Piękny. Dokupilam w kolorze śpiworek ma mega 2 torby, duże koła. Drugi taki używany 1000zl szlak. Nowego żal kupić bo po zimie już spacerówka. A co z tym piękna gondola spacerówka fotelik 3 pokrowce śpiwór 2 torby folia parasolka na lato, adaptery. Smutno mi.
Rzeczywiście jak pech to pech. Myślę że dobrym rozwiązaniem będzie poszukanie uszkodzonego wózka ale z funkcjonującym elementem, który jest Ci potrzebny. Może umieść ogłoszenie na FB lub Olx.

A my jesteśmy już po szczepieniu. Zoja zniosła je lepiej niż poprzednie. No i uwaga ... Waży 7700, czyli jest na 97 cyntylu.

Jupiii oddzwonił właśnie facet z serwisu producenta. Znalazł taka cześć używaną po reklamacji innego wózka i dzisiaj wysyła kurierem. Koszt całe 32 już z wysyłką. Trochę go zatkało jak powiedziałam że go. Kocham.

Za to inna kiepska wiadomość doszła mnie plotka że w styczniu moja firma ogłasza upadłość. Czego zupełnie się nie spodziewałam. Jestem tam na kierowniczym stanowisku i dobrze zarabiam. Wiem że znajdę inna ale ta była wspaniała. 5 lat. Hm. Ale ja wieczna optymistka. Myślę że tak miało być. Zaciśniemy pasa i może rok dłużej z młodym posiedzę. Albo znajdę jakąś zdalną i w wakacje będę mieszkała z dzieciakami w kamperze nad morzem. Jak ja dawno na rozmowie nie byłam.

reklama
Kamila, super, bardzo się cieszę ze wózek można naprawić! No i ze z praca to byla głupia plotka. Masz racje, faceci to plotkarze :tak:
Anitek, brawo ty! Nieźle córkę wykarmilas! Masz co dźwigać :-) :) To pewnie nagroda za te nocne karmienia:tak:
Jakie macie plany na sylwestra?

My spedzilismy dzisiaj dzień na...smianiu się :D Olus non stop się śmiał, kwiczal z radości :tak: Jakby się sera najadl :-) :)

Aveline, szczęśliwej podróży i niech majeczka dobrze ja zniesie.

Olgierda co u Was?
Dobrej nocy

Do góry