Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzeczywiście jak pech to pech. Myślę że dobrym rozwiązaniem będzie poszukanie uszkodzonego wózka ale z funkcjonującym elementem, który jest Ci potrzebny. Może umieść ogłoszenie na FB lub Olx.Kosmos. Połamał się na spacerze plastik przy kole przy bolcu. Kupiliśmy wózek używany. Mąż zadzwonił do producenta babyactive Shell oni że dzisiaj wyślą koszt mały 40zl tej części. Proszą tylko o foto. Wysłałam zdjęcie dzwonią że ta część już w nowych 2017 jest inna i takiej nie mają. Na necie też nie ma i dupa. Cały wózek 3w1 psu w dup.. Do tego mąż pokazuje mi jakieś paskudztwa w Suwałkach na olx a ja chcę swój. Piękny. Dokupilam w kolorze śpiworek ma mega 2 torby, duże koła. Drugi taki używany 1000zl szlak. Nowego żal kupić bo po zimie już spacerówka. A co z tym piękna gondola spacerówka fotelik 3 pokrowce śpiwór 2 torby folia parasolka na lato, adaptery. Smutno mi.