Doriq nawet nie ma możliwości takiej. Fakt że teściowa mieszka sama na dwu pokojowym mieszkaniu ale nie wyobrażam sobie naszej czwórki na jednym małym pokoiku do tego dojeżdżać do pracy codziennie 25 km, a poza tym teściowa mam wrażenie liczy na to że może jak się wybudujemy to ja przygarniemy bo nigdy się nami nie interesowala(zawsze liczyła się dla niej córka i starszy syn, a mąż to tylko jak coś potrzebowała) a teraz nagle zainteresowała się domem i dopytuje jaki byśmy chcieli. Dodam że jak działkę kupiliśmy to miała to gdzieś, nawet się nie cieszyła, a teraz po udarze jest i dopytuje jaki projekt itd
Natomiast u moich rodziców jest 3 pokojowe mieszkanie z czego do września siostra będzie z nimi mieszkać a po weselu wyprowadza się do męża. Ale czuję że nie dogadała bym się z nią bo ostatnio jest bardzo wtrącająca się i narzucajaca swoje poglądy. Ja czegoś nie każe córce zrobić a ona podważa moje zdanie i pozwala
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Natomiast u moich rodziców jest 3 pokojowe mieszkanie z czego do września siostra będzie z nimi mieszkać a po weselu wyprowadza się do męża. Ale czuję że nie dogadała bym się z nią bo ostatnio jest bardzo wtrącająca się i narzucajaca swoje poglądy. Ja czegoś nie każe córce zrobić a ona podważa moje zdanie i pozwala
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom