Ty To masz fajnie .....Powodzenia również [emoji4] powiem Wam, że się cieszę, że to już za mną [emoji12]
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty To masz fajnie .....Powodzenia również [emoji4] powiem Wam, że się cieszę, że to już za mną [emoji12]
PowodzeniaLaseczki lecę się przygotować na jutro [emoji3]
Hennę na brwi i rzęski sobie zrobiłam, a za chwilę lecę gierki obrobić i się wydepilować na świeżo co by nie było wstydu się rozebrać i żeby położne mnie nie musiały golić
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak synuś. Często karmisz. Ja bardziej niż porodu boję się dziecka cycucha chyba. Znajoma urodziła już z miesiąc temu i mały je co 1,5h karmienie trwa z 40 minut i jak zasypia przy piersi odłożony do łòżeczka płacze w niebo głosy. Nic nie może zrobić. Mycie się to 2 minuty bo mały do niej płacze.Powodzenia również [emoji4] powiem Wam, że się cieszę, że to już za mną [emoji12]
Właśnie ostatnio mi koleżanka powiedziała. To podobne do maszynki u fryzjera takiej która np. Goła przy uszach do zera. Tylko ma małe końcówki super sprawa. Już siostry bez ciąży zamawiają. Też wcześniej nie słyszałamKamila a co to takiego ta golarka do miejsc intymnych? Pierwsze słyszę.
Olisia powodzenia !
A nam życzę przetrwania jakoś tych upałów
Miłego dnia!
Trzymaj się kochana pogoda nie sprzyja. Jutro pewnie będzie po wszystkim. Dzisiaj była położna i mówiła że w upały zawsze więcej porodów i dużo przyjemności będzie. Już naprawdę blisko aż pozazdrościć.Witajcie, leżę na sali, duchota jak nie wiem, koszule mam cała wilgotna, pot z czoła kapie. Dziś zrobili mi tylko ktg i mnie zbadali i nic więcej, jutro dopiero cewnik. Było 7 przyjęć z czego 3 to cesarki dzisiaj, 3 cewniki i ja sama zostałam z niczym. W tym szpitalu nie pracuje mój lekarz i pewnie dlatego tak leżę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom