reklama
Dzięki☺!! robię inhalacje z rumianku i sody oczyszczonej i trochę mi nawilża śluzowke i lepiej się oddycha. To raczej dzidzi nie szkodzi, tak myślę. Możliwe ze alergia bo ponoć w ciazy się może uaktywnić. Ja dziś zaczęłam 37 tc i nie czuje jakichkolwiek symptomów zbliżającego się porodu. Może mój organizm chce najpierw zwalczyć infekcje. Mam nadzieje ze jest taki madryTrzymaj się kochana. Może to alergia. Ciekawe czy można się inhalowac w ciąży. Córce na katar pomagała inhalacja z kwasu hialuronowego. Ponoć nie ma skutków ubocznych. Ale nie wiem jak to w ciąży. Tylko musiała wdychać nosem a wypuszczać buzia powietrze.
To dawajcie znać dziewczyny. I trzymajcie się !!!!!! Chyba Olisia będzie pierwszaJa się szykuje do szpitala na jutro. Mam 1 cm rozwarcia tylko ale szyjki brak. Dziś 35 tydzień i 4 dzień. Możliwe że mnie rozpakują w tym tygodniu.
karaiwina
Fanka BB :)
Anitek u mnie identycznie. Pierwszy porod wywoływany, ale i tak zaczęło się odpłynięciem wód nocą. Mam nadzieję, że tym razem zacznie się od samoistnie. Z tego co się dowiadywałam to żeby jechać jak skurcze są co 5 minut wtedy jest ok. 5 cm rozwarcia.
Olgierda zdrówka!
Agness czekamy na wieści zatem
Olissia to już na dniach! Kciuki trzymamy.
Ja sobie wymyśliłam jeszcze sesje ciążową. Jutro o 13 idziemy. Jestem ciekawa co to wyjdzie. Od kuzynki mojego P. mąż zawodowo pracuje w branży filmowej i miał nam cyknąć, ale niestety ma dużo pracy i będzie jego brat fotograf. Jeszcze ciążowej nigdy nie robił więc nie mogę się doczekać efektów. Obrobi nam je mąż kuzynki więc liczę, że jakoś wyjdę na tych fotach
Olgierda zdrówka!
Agness czekamy na wieści zatem
Olissia to już na dniach! Kciuki trzymamy.
Ja sobie wymyśliłam jeszcze sesje ciążową. Jutro o 13 idziemy. Jestem ciekawa co to wyjdzie. Od kuzynki mojego P. mąż zawodowo pracuje w branży filmowej i miał nam cyknąć, ale niestety ma dużo pracy i będzie jego brat fotograf. Jeszcze ciążowej nigdy nie robił więc nie mogę się doczekać efektów. Obrobi nam je mąż kuzynki więc liczę, że jakoś wyjdę na tych fotach
Witajcie dziewczyny
Ja spać nie mogę i od kilku dni czuje ze podupadłam. Czuje się juz naprawdę źle, cieszko mi, jestem zmęczona a każdy ruch to ogromny wysiłek. Jeszcze kilka dni temu "biegalam" , porządki generalne robilam i raptem stracilam siły.
U mnie 39 t.c.
Codzienne telefony i smsy o treści: jak się czujesz, urodzilas?...doprowadzają mnie do szału.
Do tego boje sie porodu i nie wiem czy rozpoznam ze "to juz". 13 lat temu odeszły mi wody i poród był wywoływany a teraz mam nadzieje ze zacznie się samo dziać.
Miłego dnia
Ja spać nie mogę i od kilku dni czuje ze podupadłam. Czuje się juz naprawdę źle, cieszko mi, jestem zmęczona a każdy ruch to ogromny wysiłek. Jeszcze kilka dni temu "biegalam" , porządki generalne robilam i raptem stracilam siły.
U mnie 39 t.c.
Codzienne telefony i smsy o treści: jak się czujesz, urodzilas?...doprowadzają mnie do szału.
Do tego boje sie porodu i nie wiem czy rozpoznam ze "to juz". 13 lat temu odeszły mi wody i poród był wywoływany a teraz mam nadzieje ze zacznie się samo dziać.
Miłego dnia
Aneczqa ja też nie mogę dospac. Obudziłam się o 3.30 a teraz jest 5.30
Dziecko fika, noga i biodro mnie boli czuję że drętwieje tak w środku.
Ja straciłam nadzieję że samo się ruszy, nastawiam się że we wtorek jadę na IP i zostaje do wywołania
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja straciłam nadzieję że samo się ruszy, nastawiam się że we wtorek jadę na IP i zostaje do wywołania
Kamila198234
A jak u Ciebie że skurczami. Miałaś objawy skracania się szyjki i rozwarcia. Skurcze, czop czy plamienia? Ja mam wrażenie że u mnie się coś dzieje wizytę mam w piątek.Aneczqa ja też nie mogę dospac. Obudziłam się o 3.30 a teraz jest 5.30
Kamila198234
Doskonale Cię rozumiem moje samopoczucie zmieniło się diamentalnie Boli mnie spojenie. Chodzę jak kaczka. Dużo leżę już chyba zrezygnuje z auta. Miewam biegunki i mega słaba jestem. Wieczorem skurcze. Dzisiaj rano zjadłam kanapki z serkiem pomidorem i pietruszką. Wszystko zwróciłam. Mąż wymyśla co na śniadanie a mnie wszystko brzydzi nie mogę nic co ma mocniejszy aromat. Oki własnemu zdziwieniu bo staram się jeść zdrowo poprosiłam aby poleciał do sklepu po słodka bułkę z serem i zimna fantę. Same witaminki to prawie jak porcja warzyw białka i błonnika zapięta sokiem z pietruszkiWitajcie dziewczyny
U mnie 39 t.c.
Miłego dnia
Ja nie czułam nic, jak poszłam do gin to powiedziała że mam 2 cm rozwarcia. Teraz czasami czuję jak mnie coś zakluje i jak brzuch się napina i pobolewa. Czop nie odszedł, w jeden dzień będąc dwa razy w WC podcierajac się zobaczyłam śluz zabarwiony na różowo i to na tyle
reklama
Nie wie jak Wy ale ja przez połowę ciazy mam ciągle ochotę na kwasne. Jak biorę lemoniade w knajpie to dla mnie wogole nie jest kwaśna wiec zaczęłam robić w domu. A dziś w chwilowym przypływie sił uratowałam czarna porzeczke, ktorej maz mi kupil az pol kilo, bo pewnie by się zepsuła , i zrobiłam dzemik. Jest tak fantastycznie kwaśny ze chyba się uzalezniepolecam. Jak mam teraz taki katar to wogole nie czuje zapachów ale kwas na szczęście tak