reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@za_necia11 ja tam miałam właśnie od wczoraj pełny brzuch , a niby głód mi dopisywał dlatego mnie męczyło i wymiotować mi się ciągle chce

Oglądam teraz na polsatcafe wcześniaki w 23 tyg masakra ,że nie którym udaję się przeżyć. U nas w Polsce to nie jest realne, im ciężko jest w 26-28 tyg uratować

reklama
Suwaczki masz na suwaki.pl tworzysz kopiujesz do sygnatury na swoim profilu. A co do tuszy się nie martw ja z drugą ciaza byłam słusznych rozmiarów po porodzie jeszcze dołożyłam ale przyszedł dzień i powiedziałam stop no i zeszlam do wagi z przed obu ciaz. Jak urodzimy grupowo zrzucimy kg. A co do zadyszki ja też mam to przez większą ilość krwi

Dziękuję! :) Spotkałam się w internetach ze stwierdzeniami, że kobiety z nadwagą lub otyłością czasem przybierają mniej na wadze od tych szczuplejszych, to mit?

Hey witaj gratulacje, papierosy rzuć od razu nie ma takiego czegoś, że powoli, bo organizm przezwyczajony i zaszkodzisz , od razu musisz pomyśleć o maleństwie. suwaczki tu masz http://www.suwaczki.com/ później kopiujesz bbcode i wstawiasz w profilu w sygnature i zapisujesz

Wczoraj dowiedziałam się o ciąży i wczoraj zapaliłam ostatniego papierosa. :)

Dziękuję! :) Spotkałam się w internetach ze stwierdzeniami, że kobiety z nadwagą lub otyłością czasem przybierają mniej na wadze od tych szczuplejszych, to mit?

Wczoraj dowiedziałam się o ciąży i wczoraj zapaliłam ostatniego papierosa. :)
z tym przybieraniem to może zalezy od żywienia, znam pelno szczupłych co miały malutki brzuszek na koniec, a ja miałam taki w 4 miesiącu ;) najgorzej jest jak sie startuje z wagi od 60wzwyz bo zazwyczaj można osiągnąć do 90kg na koniec , ja tak miałam z 63kg do porodu miałam 93kg. Najlepiej maja te co waza z 50 kg :p a ty ile ważysz?

z tym przybieraniem to może zalezy od żywienia, znam pelno szczupłych co miały malutki brzuszek na koniec, a ja miałam taki w 4 miesiącu ;) najgorzej jest jak sie startuje z wagi od 60wzwyz bo zazwyczaj można osiągnąć do 90kg na koniec , ja tak miałam z 63kg do porodu miałam 93kg. Najlepiej maja te co waza z 50 kg :p a ty ile ważysz?

Ja w 1 ciąży ważyłam 70 kg i przytyłam tylko 11 kg i nie wymiotowałam ani raz :) wiec chyba nie ma takiej zasady...od razu po porodzie waga wróciła do 70 :) praktycznie w ciąży urósł mi tylko brzuch :) w innych miejscach nie puchłam ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Adeline89 swieta prawda to co piszesz ja teraz z wagi 50 kg startuje ciekawe czy będę ogromna bo jak na razie jem głównie banany i chleb z twrozkiem a i frytki z piekarnika

90 kg :no: gdzie ostatnie 5kg przytyłam w ekspresowym tempie, bo przez około 5 lat waga utrzymywała się na poziomie 85 nie licząc drastycznego spadku wagi cztery lata temu w trakcie choroby i efektu jojo co ostatecznie dało mi wagę 90kg z 65kg.

90 kg :no: gdzie ostatnie 5kg przytyłam w ekspresowym tempie, bo przez około 5 lat waga utrzymywała się na poziomie 85 nie licząc drastycznego spadku wagi cztery lata temu w trakcie choroby i efektu jojo co ostatecznie dało mi wagę 90kg z 65kg.
może być tak, ze po ciazy spadnie ci waga, ja jak karmiłam zeszlam do 68kg a przestalam to narastala i waze 76 kg

reklama
Witamy i powodzenia :) ja zaszlam w druga ciaze jak moj syn mial 9 miesiecy planowana ale bylo ciezko po urodzeniu malej
a kiedy terminci wypada?
Na sierpien. Dokladnie nie wiem bo jutro ide do lekarza ale pewnie marne szanse zeby bylo cos widac na usg. A ja tam dziwnie sie nie boje. Chcielismy rodzenstwo dla Oskara rok po roku po za tym na prawde nie sprawia problemow od urodzenia wiec damy rade ;) zrobilam juz bhcg dla pewnosci i czekam na wynik

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry