Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, bo mój mąż był wtedy w domu (pracuje za granicą) i sądziłam, że w tym miesiącu nic szczególnego z tego nie będzie Muszę wam powiedzieć, że jesteśmy świeżo po ślubie więc nie sądziłam, że tak szybko to wszystko się potoczy ale widocznie tak musiało być@anntryb ja probowalam 8,11 i 13 dnia, cykle 27 dni. ciezko stwierdzic w ktorym dniu zaszlam, nie mialam na to wplywu, a Ty skad wiesz w ktorym? czulam jak dwa dni po owulacji mi w podbrzuszu wszystko jezdzilo, tydzien po bol bioder i plecow...
ja na poczatku nie moglam zasnac z emocji teraz sie klade i zasypiam, nie mysle bo to mi nie pomaga
Suwaczki masz na suwaki.pl tworzysz kopiujesz do sygnatury na swoim profilu. A co do tuszy się nie martw ja z drugą ciaza byłam słusznych rozmiarów po porodzie jeszcze dołożyłam ale przyszedł dzień i powiedziałam stop no i zeszlam do wagi z przed obu ciaz. Jak urodzimy grupowo zrzucimy kg. A co do zadyszki ja też mam to przez większą ilość krwiCześć, dopiero co założyłam sobie konto i szukam suwaka, gdzie go mogę ustawić?
Dołączam do was sierpnióweczki, wizytę u gina mam w środę, z beta hcg wyszło mi, że to najpewniej 5 tydzień. Póki co zero mdłości, jedynie ból i nadwrażliwość piersi, ból podbrzusza jakbym była przed okresem no i senność, szybko się męczę.
Martwię się trochę, bo nie należę do szczupłych, już teraz byle wysiłek sprawia mi trudność i zadyszkę, boję się co będzie za kilka miesięcy.. Oczywiście będę odżywiać się zdrowiej niż do tej pory, zero fast foodów, ale jestem w trakcie rzucania papierosów i ciężko mi przewidzieć jak będzie reagował mój organizm. Planowałam przed ciążą zrzucić z 10-15kg, ale jak to u grubasów- nie nadszedł ten odpowiedni poniedziałek i tak mijały mi dni, tygodnie i BACH! Za późno.
Hey witaj gratulacje, papierosy rzuć od razu nie ma takiego czegoś, że powoli, bo organizm przezwyczajony i zaszkodzisz , od razu musisz pomyśleć o maleństwie. suwaczki tu masz http://www.suwaczki.com/ później kopiujesz bbcode i wstawiasz w profilu w sygnature i zapisujeszCześć, dopiero co założyłam sobie konto i szukam suwaka, gdzie go mogę ustawić?
Dołączam do was sierpnióweczki, wizytę u gina mam w środę, z beta hcg wyszło mi, że to najpewniej 5 tydzień. Póki co zero mdłości, jedynie ból i nadwrażliwość piersi, ból podbrzusza jakbym była przed okresem no i senność, szybko się męczę.
Martwię się trochę, bo nie należę do szczupłych, już teraz byle wysiłek sprawia mi trudność i zadyszkę, boję się co będzie za kilka miesięcy.. Oczywiście będę odżywiać się zdrowiej niż do tej pory, zero fast foodów, ale jestem w trakcie rzucania papierosów i ciężko mi przewidzieć jak będzie reagował mój organizm. Planowałam przed ciążą zrzucić z 10-15kg, ale jak to u grubasów- nie nadszedł ten odpowiedni poniedziałek i tak mijały mi dni, tygodnie i BACH! Za późno.