reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mam to
@Katy83 twarozek nie najgorszy ale kakao? dobrze widze? nie wypilam bym rano cieplego mleka slodkiego ble...
@Niusia21 ja napisalam jednej z dziewczyn na forum ze szybko ma mdlosci ze ja sie dobrze czuje a kolejnego dnia (nie tylko rano) nie wiedzialam co mam ze soba zrobic... takze przychodza z dnia na dzien. Wczoraj np czulam sie rewelacja a dzis znow to samo...
Mam to samo kochana

reklama
@Nusia123 @Ruda23 ja z synem nie miałam ani mdłości , ani nic mnie nie bolało, nawet piersi , nie wymiotowałam, także się nie martw
@Truskaweczka2017 , raz tylko wymiotowałam także nie powinno mi nic brakować no chyba,że przez to sikanie wypłukuję wszystko , bo latam co 5 minut

U mnie wszyscy wiedzą nie dawno się dowiedzieli, bo z pracy i tak się roznosiło, to wolałam im powiedzieć.
A i wiecie co przeżyłam koszmar jak poszłam spać po tym wymiotowaniu, śniło mi się,że krwawie dzwoniłam do mojego męża , i pisałam wam,że jednak nie udało mi się i straciłam ciąże, masakra ten sen był tak realny,że jak wstałam prawie płakałam i złapałam się za kroczę ze strachu , nie wiem co się ze mną dzieję , stres czy co nie mam pojęcia. A z tymi gwiazdkami w oczach pierwszy raz tak miałam normalnie takie jakby świetliki latały w koło mnie trwało to z 1 min
Adeline tyrknij kochana do gin moze brakuje ci np potasulub magnezu? I uwazaj na siebie:)

U mnie jak na razie spokojnie, brak mdłości i mam nadzieję, że bez nich się obędzie. Piersi bolą już od początku, dużo czytałam o zaparciach, a u mnie było na odwrót, codziennie mnie czyściło :D Zauważyłam, że szybciej się męczę i na początku jak się dowiedziałam w ogóle nie mogłam zasnąć czy to normalne ? :p
Dziewczyny w którym dniu cyklu zaszłyście? My staraliśmy się już jakiś czas i w pewnym momencie zaczynałam się zastanawiać, że coś jest nie tak bo zazwyczaj próbowaliśmy przed owulacją albo 14 dnia, a tu proszę wychodzi na to, że to był 16 dzień czyli dzień, którego nigdy nie brałam pod uwagę bo to było już 2 dni po owulacji :D (cykl 28dn., a nawet i czasami krótsze)

Ostatnia edycja:
Przepraszam, że się znowu nie odzywam. Ciężko mi nadążyć, bo po pracy jak tylko Synek idzie spać to ja też od razu padam.
Wczoraj miałam wizytę. Niestety stwierdzono mi niedoczynność tarczycy bo mam podwyższone TSH i całą ciążę muszę brać euthyrox. Trochę się tym zmartwiłam :( Na usg tylko widoczny pęcherzyk, bo to był dopiero 5t5d, więc pani doktor powiedziała, że to normalne. Następna wizyta 3.01. Teraz muszę badania zrobić.

Z objawów wciąż to samo, mdłości, bóle piersi i ogromna senność :/

Odezwę się później, teraz idę spać, bo dziś wolne a Synek w przedszkolu. To korzystam :)
1481883446-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Mitka ja tez mam wizyte 03..01 i mam nadziej zobaczyc serduszko tez wewtorek byl tylko pecherzyk tak ma byc :)03.01 bede w 8 tyg :)

Hej dziewczyny. Niesmialo dolaczam ;) dzis zrobilam test i wyszedl pozytywny. Druga kreska bledsza wiec pewnie wczesnie ale z moim teraz 8 mc synkiem tez tak mialam. Jutro ide do ginekologa bo plamie troche to pewnie da duphaston na wszelki wypadek. Pozdrawiam ;D
Witamy i powodzenia :) ja zaszlam w druga ciaze jak moj syn mial 9 miesiecy planowana ale bylo ciezko po urodzeniu malej
a kiedy terminci wypada?

@anntryb ja probowalam 8,11 i 13 dnia, cykle 27 dni. ciezko stwierdzic w ktorym dniu zaszlam, nie mialam na to wplywu, a Ty skad wiesz w ktorym? czulam jak dwa dni po owulacji mi w podbrzuszu wszystko jezdzilo, tydzien po bol bioder i plecow...
ja na poczatku nie moglam zasnac z emocji :D teraz sie klade i zasypiam, nie mysle bo to mi nie pomaga

reklama
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki ;) Ja wciąż wszystko poczytuje, ale rzadko się odzywam. Cały czas się męcze z nudnościami i wymiotami - no ale to normalne...
@za_necia11 też mieszkam teraz w Londynie ;) Byłam już u GP, ale i tak za tydzień jak będę na święta w Pl to już się umówiłam na prywatna wizytę do ginekologa. Już się nie mogę doczekać tego widoku co poniektóre z Was już miały. Pozdrawiam serdecznie!

Do góry