reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie wiem czy bedzie ok... Przed wypiciem miałam 97 o_O ale może dlatego bo jadłam o 20 i słabo spałam w nocy, a po 2 h jak wróciłam już do domu to zwymiotowalam glukozą ;( boje się że wyniki będą duże.

Nie wiem czy bedzie ok... Przed wypiciem miałam 97 o_O ale może dlatego bo jadłam o 20 i słabo spałam w nocy, a po 2 h jak wróciłam już do domu to zwymiotowalam glukozą ;( boje się że wyniki będą duże.

Norma chyba do 100 ja na początku ciąży miałam raz 100 potem 105 i lekarz kazał wcześniej zrobić krzywą przed 20 tygodniem Przed badaniem 2 tygodnie przeszłam na dietę jak na cukrzycę czyli banany zamieniłam na jabłka makaron i ryż biały na ciemny soki na wodę itd czyli zdrowiej się odżywialam przestałam słodzić i krzywą wyszła super przed miałam coś około 80

Kotomiś spanie nie ma nic do tego.Nie wiem jakie u Was normy.U nas 90..ale to tak dużo nie masz przekroczonego poziomu cukru na czczo.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pochwale sie dzisiejszymi zakupami [emoji1]
1494856524-aaaaaa.jpeg

Tu z rossmana ten kocyk gratis sliczny [emoji4]
1494856550-aaaaaa.jpeg

A tu z tesco pajac+sliniak+czapka i czapeczka z uszkami (babeczka sie pomylila i jej nie policzyla [emoji14] 13 zl mam w gratisie) kapnelam sie dopiero w domu patrzac na rachunek [emoji23] no i skarpetki i niedrapki z pepco [emoji4]

Od kilku dni mam taki napór w kroczu i tam mnie mały czasami w szyjkę stuka. Wymyśliłam sobie że to może ustawił się główka dlatego czuję te ruchy jakby tąpnięcia na szyjkę. Nie boli mnie to bardziej czuję dyskomfort. Martwiłam się że to szyjka się skraca ale czuję to przy ruchach synka. Czy też tak miewacie. Dziękuję za odpisanie odnośnie spania na lewym boku teraz bez wyrzutów kładę się czasem na prawy co plus poducha znacznie odciążyło prawy obolały. Wielki dzięki

reklama
Kamila, jakieś dwa tygodnie temu pojechalam późnym wieczorem do lekarza z bólem i napieraniem w kroczu. Lekarz sprawdził szyjkę i wszystko ok, długa i twarda. Rozmawialam z mama i mówiła ze ona tez to odczuwała w ciąży. Często czuje ten napór jak ukucne.

Vercia, widzę ze kompletujesz wyprawie dla Syneczka Skarbeczka :-)

Do góry