reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kamila, jakieś dwa tygodnie temu pojechalam późnym wieczorem do lekarza z bólem i napieraniem w kroczu. Lekarz sprawdził szyjkę i wszystko ok, długa i twarda. Rozmawialam z mama i mówiła ze ona tez to odczuwała w ciąży. Często czuje ten napór jak ukucne.

Vercia, widzę ze kompletujesz wyprawie dla Syneczka Skarbeczka :-)
Dziękuję

reklama
Aneczqa to jest rozchodzenie się spojenia łonowego.Tak ciało nasze przygotowuje się do porodu.
A mój mały nóżki nadal.ma w dole i mnie kopie po szyjce też.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ano kompletuje [emoji1] teraz juz sie oswoilam z mysla, ze bede miec chlopczyka [emoji7] i nawet jedną mysl mialam taka, ze juz nie chce zeby sie to zmienilo [emoji23] [emoji23]

Vercia ja juz sobie nie wyobrazam ze mogłoby się zmienić! Nie zgadzam się na żadne zmiany! :p
Kocham mojego chłopczyka całym sercem i czekam na Niego  :-D Wszyscy czekamy, a starszy syn jeździ pustym wózkiem po domu i nie może doczekać się kiedy bedzie wozil brata .

Luska, moj synek tez ma nóżki w dole i pupcia skacze po pęcherzu albo kopie po szyjce

@doriq no chyba tak, jeszcze bede sie zaopatrywac w bodziaki i spiochy :) tylko wydaje mi sie duze to ubranko a na metce 56 [emoji54]
Dziewczyny a wy kaftaniki, polspiochy tez kupujecie? I spiochy bez rekawkow?

U mnie dzidzie caly czas glowa w dol [emoji12]

@aneczqa ile ma Twój starszy synek?

Dziś zakupiliśmy krzesełko bloom z wszelkimi akcesoriami, mój mąż jest bardzo dumny bo to gadzeciaz. Znalazłam z drugiej ręki w bardzo dobrym stanie i niskiej cenie, jak na blooma, bo na nowego szkoda byłoby mi kasy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

doriq, mój starszy ma 12,5 roku. Wszyscy się dziwią ze się cieszy z tego ze będzie miał brata, ze nie jest zazdrosny lub po prostu niezadowolony, bo przecież ma tak dobrze w wersji solo ;)
Ale on marzy ze nauczy małego grac w siatkówkę i układać kostki Rubika bo jest specem od tego :-D

reklama
@Vercia one czasem duże wypadają. Możesz na wszelki wypadek jeszcze 50 kupić. Mój syn to w 50 pływał, ale to zależy od firmy, jedne 56 było mu dobre. W większości robią dość duże.
Ja nie kupuję kaftaników raczej bodziaki i pajace, bo z tego najwięcej korzystałam przy synku.

To ja też wstawię zestaw na wyjście
1494881953-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry