reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Vercia one czasem duże wypadają. Możesz na wszelki wypadek jeszcze 50 kupić. Mój syn to w 50 pływał, ale to zależy od firmy, jedne 56 było mu dobre. W większości robią dość duże.
Ja nie kupuję kaftaników raczej bodziaki i pajace, bo z tego najwięcej korzystałam przy synku.

To ja też wstawię zestaw na wyjście
1494881953-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku śliczne [emoji7] [emoji7]

reklama
@aneczqa wbrew pozorom to fajna różnica wieku. Dzieciaki w tym wieku lubią maluchy i świetnie się nimi opiekują i pomagają. Ja mam brata 10 lat młodszego i zawsze mieliśmy świetny kontakt, oczywiście różnica pokolenia jest, ale dogaduję się z nim dużo lepiej niż z 4 lata młodszą siostrą.
A w ogóle to przepraszam, że napisałam "synek", bo to przecież już prawie dorosły człowiek[emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

doriq, dorosły ale synek ;-)
Pewnie ze to będzie inna relacja niż kilkuletnia różnica, raczej taka opiekuńcza. Widzę to po jego relacji z poltoraroczna kuzynka. On jest takim młodym tata dla niej :p
Dzisiaj np martwił się ze jak wyjedzie na studia to umknie mu tyle tajnych chwil z życia brata...
Wzrusza mnie ta jego postawa :-)
Możesz wstawić zdjęcie krzesełka?

@aneczqa ty jeszcze pracujesz [emoji50] ja od poczatku ciazy sie juz lenie w domu [emoji12] ciesze sie bo praca ciezka, a atmosfera niezbyt mila [emoji53]

Jak przeszłam na l4 (od tygodnia) to przestał mi twardnieć. Lekarz powiedział, że za dużo pracuję i chodzę. Dlatego zdecydowałam się zastosować do jego zaleceń i nie wracam już do pracy :p Nie powiem, że tydzień nad tą decyzją się zastanawiałam, ale argument o wcześniejszym porodzie mnie przekonał, żeby pomyśleć o dziecku. Nie wiem, być może mój brzuch był jakiś wybitnie napięty. Prawda jest taka, że do pracy dojeżdżałam codziennie 50 min, powrót też tyle i pracuje w dwóch miejscach. Zauważyłam też, że nie bolą mnie plecy. Co do zmiany pozycji, to nieustannie ją zmieniałam. W pracy wiadomo, że się nie położę :D

@Vercia one czasem duże wypadają. Możesz na wszelki wypadek jeszcze 50 kupić. Mój syn to w 50 pływał, ale to zależy od firmy, jedne 56 było mu dobre. W większości robią dość duże.
Ja nie kupuję kaftaników raczej bodziaki i pajace, bo z tego najwięcej korzystałam przy synku.

To ja też wstawię zestaw na wyjście
1494881953-aaaaaa.jpeg

Jakie śliczne gdzie to kupione jest?

Czytam Was od czasu do czasu z sentymentu, tez miałam byc sierpniowka i byłam na samym poczateczku, nie udało sie i jestem wrzesniowka [emoji6] ale sentyment został

reklama
Do góry