Cześć dziewczyny Czy jest opcja dostać się jakoś do Was do zamkniętej grupy? Jestem obecnie w 19 tygodniu ciąży (18t +3). Termin na 9.08.
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej miałam małe problemy z ciążą.... co chwila krwawienia itd ale już teraz wszystko ok. Na 100% będzie córka więc teraz już spokojnie sobie rośniemy we dwie ... pozdrawiamy :*Katy83 długo się nie odzywałaś co u Ciebie?W sprawie dostępu do forum zamkniętego napisz do Truskaweczki.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze, że wszystko ok. Ja pomimo braku krwawień i plamień i tak się stresuję, że coś będzie nie tak. Biorę luteinę od 6 tygodnia ciąży i póki co wszystko jest bardzo dobrze. Rośnijcie!Hej miałam małe problemy z ciążą.... co chwila krwawienia itd ale już teraz wszystko ok. Na 100% będzie córka więc teraz już spokojnie sobie rośniemy we dwie ... pozdrawiamy :*
Super ze wszystko ok, gratuluje coreczki!Hej miałam małe problemy z ciążą.... co chwila krwawienia itd ale już teraz wszystko ok. Na 100% będzie córka więc teraz już spokojnie sobie rośniemy we dwie ... pozdrawiamy :*
Trochę mi przykro, że nie zostałam zapisana do grupy zamkniętej... no wiem co się u Was dzieje i jaki temat na topie. Nie wiem jakie było kryterium dostania się do grupy zamkniętej ale mam nadzieję, że nie poziom aktywności na forum. [emoji53]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko niestety przez zamknięte forum raczej mało osób będzie się udzielać tutaj.Kolis tak poziom aktywności na forum.Nic nie szkodzi...tu można dalej pisać przecież.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom