Jasne, rozumiemKasia wystarczy od czasu do czasu naskrobac i napewnonktos sie udzieli[emoji5]A tak pozatym witaj.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, rozumiemKasia wystarczy od czasu do czasu naskrobac i napewnonktos sie udzieli[emoji5]A tak pozatym witaj.
Nie mam za dużo czasu na forum bo cały czas pracuję na pełnych obrotach. Wpadam tylko w wolnej chwili.... Maleństwo od poniedziałku daje o sobie znać [emoji3] cudowne uczucie. W środę idziemy na badania polowkowe i zobaczymy co się tam kryje.... wszyscy mówią że chłopiec bo ładnie wyglądam.... z zakupów wyprawkowych nie mam dosłownie nic.... nie szaleje narazie. A co u Was ? Polecam grupę na Facebooku, wczoraj dolaczylam i myślę że mnie nie usuna za brak aktywności [emoji3][emoji3][emoji3]Wlasnie poziom aktywnosci [emoji5]A tak wogole co u Ciebie jak malenstwo?
Pamietam CieCześć dziewczynymoże mnie jeszcze pamiętacie. Nie mam dostępu do zamkniętego wątku, więc postanowiłam napisać tutaj. Byłam sierpniówką, bardzo cieszyłam się na tę ciąże, niestety los zadecydował inaczej i w 10tyg poroniłam. W lutym dostałam @ po łyżeczkowaniu, w 16dc poszliśmy na wizytę, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok w środku, okazało się, że endo idealnie 11mm i pęcherzyk 21mm na granicy pęknięcia. Lekarz kazał się starać, bo nie widział żadnych przeciwskazań. Wczoraj mialam termin @ i na teście zobaczyłam drugą kreskę, była delikatna, ale nie tak żeby pod światło trzeba było ją oglądać. Dziś pojechaliśmy na betę i wynosi 220,9 ... chyba się udało
![]()
Bardzo dobrze, dzisiaj miałam połówkowe i wszystko idealnie. Dzidzia wszystko Nam pokazała. Zdrowiutki synek. Szyjka macicy 4,22 cm zaciśnięta. Synek coraz bardziej kopie. Waży 280 gram +/- 40gram z tego co lekarz mówił.A ty jak sie czujesz? Pracujesz czy w domciu?Ja niestety zrezygnowalam z pracy i troche zaluje.Nuda mnie dopadla i rutyna[emoji5]