U mnie intensywny weekend, a dodatkowo w piątek oddałam firmowego smartfona, więc na forum ciężko było wejść
Ale jestem.
Luska, dzisiaj Twój mąż imprezuje, prawda? Wszystkiego najlepszego dla niego!
Adeline, dobrze, że już za Tobą te ciężkie chwile. Chyba dobrą decyzję podjęliście z tym pochówkiem, szczególnie, że dostaliście dziecko w ramiona. Ja też bym nie potrafiła go zostawić w szpitalu. Jakoś wydaje mi się, że tak łatwiej będzie oddech złapać. No i co za niespodzianka, że to chłopiec!! Marcel - ślicznie. Witka chciałam Marcela na początku
25_pixels, tak samo jak w Polsce różnie to jest z tymi szpitalami i warunkami w nich, tak jestem pewna że podobnie jest w USA. Wy widocznie bardzo dobrze zarabiacie i macie dostęp do drogiej opieki medycznej. Ale nie jest ona dla wszystkich dostępna i jakbyśmy porozmawiały z kimś mniej majętnym to pewnie różne ciekawostki byśmy usłyszały. W Polsce przynajmniej nie ma takiego różnicowania. Ja na "mój" szpital nie narzekam. I tam na świat przyjdzie moje trzecie dziecko. I też się ankietę wypełnia, dobrowolnie oczywiście.
GuaRaNa, no urocza córa!! Jak to jest, że dzieci tak słodko wyglądają jak śpią. A jak moje się obudzi, to bożesztymój!!!
Ja mam też równo 3kg na plusie. Ale ja nie leciałam z wagą w dół na początku ciąży,ani razu nie wymiotowałam.
Dzisiaj z Tymkiem byłam w kinie w centrum handlowym. Już olałam wciąganie brzucha. Wystaje brzuszysko. Trudno
A ja już mam "problemy" z oddychaniem. Co raz częściej muszę głębokie wdechy brać, żeby się dotlenić. O losie...
Mamy trójki dzieci. Pytanie techniczne mam
Póki co zrobiłam małe rozeznanie, ale może któraś już liznęła ten temat... Samochód dla rodziny 3+
Tak żeby wszystkie foteliki zmieściły się na tylnej kanapie. Wiem, że w takich sytuacjach od niedawna prawnie dozwolone jest przewożenie jednego dziecka powyżej 3 roku życia bez fotelika, ale ja nie biorę tego w ogóle pod uwagę. Dzieci muszę mieć w fotelikach. Renault Espace, Ford S-Max, Chyba Volkswagen Touran też? Jakieś inne?
No. A teraz czas na szarlotkę