reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Wrocilismy do domu, po kinderbalu, imprezie u moich rodziców i nocowaniu. Jestem padnieta jak nigdy, M. Nawet zadowolony z urodzin, mimo ze wczoraj wieczór skończył się nerwami... Szkoda gadać...

Ja nawet nie wiem ile mam na plusie i może dobrze, brzuchol zaczol zmieniać forme tego jak rosnie, zobaczymy co to będzie. Myślimy z mężem iść jeszcze prywatnie do innego ginia z mega dobrym sprzętem i podejrzeć malucha :)

Powiem Wam ze jak dzis wróciłam pierwsze co poszlam pooglądać te małe body i pajace co kupiłam, bo dalej do mnie nie dociera...

reklama
@Adeline89 sciskam mocno!!! [*] dla Twojego Syneczka. Mysle ze pogrzeb to najlepsze wyjscie. Zycze duzo sily calej Twojej rodzinie!!

@GuaRaNa no zesz w mordke co za ... , ze te plamienia znow Cie nawiedzaja :-/

Co do posilkow to jem (staram sie) tak co ok 3h male posilki, czasami jakis owoc lub marchewka w miedzy czasie ;-)

@luska1979 &&&&& za jutro :-)

Ja jutro sie waze to zobaczymy ile mi sie przybralo :-/ . Apetyt jako tako jest, dobrze, ze nie ciagnie mnie do slodyczy :p . Niestety malo pije , jakos mi zadne plyny nie wchodza :-
Co do brzuszka to jakos mu sie zbytnio nie przygladam, wogle ost jakos tak nie ciazowo sie czuje, ruchow brak no i przez to dolka lapie co i rusz, bo chociaz jakby brzdac sie rozpychac zaczal to moze bym spokojniejsza byla :-( . A ze mam dzis humor do d*** to mezo zabiera nas na kebsa ;-) . Buzka laseczki :-D

Aga może taka uroda Twojej ciąży.Nie zamartwiaj się na zapas.
25_pixels dla mnie niedziela to zwykle dzień roboczy.Więc fajnie było się dziś tak polenić i pospać dłużej.Następny weekend już w pracy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Podczytuje, ale brak czasu na pisanie.Całe dni mam zalatane na maksa, a i tak nie ogarniam wszystkiego.

Anntryb ja też myślę o białej komodzie.
Tylkaa co się stało że wieczór zakończył się nerwami?
Beata1313 doczekasz się w końu tych ruchów jak ja.Ja już zaczynam się czuć tak ciążowo ociężała.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie intensywny weekend, a dodatkowo w piątek oddałam firmowego smartfona, więc na forum ciężko było wejść :-p Ale jestem.

Luska, dzisiaj Twój mąż imprezuje, prawda? Wszystkiego najlepszego dla niego! :blink:

Adeline, dobrze, że już za Tobą te ciężkie chwile. Chyba dobrą decyzję podjęliście z tym pochówkiem, szczególnie, że dostaliście dziecko w ramiona. Ja też bym nie potrafiła go zostawić w szpitalu. Jakoś wydaje mi się, że tak łatwiej będzie oddech złapać. No i co za niespodzianka, że to chłopiec!! Marcel - ślicznie. Witka chciałam Marcela na początku :rolleyes2:

25_pixels, tak samo jak w Polsce różnie to jest z tymi szpitalami i warunkami w nich, tak jestem pewna że podobnie jest w USA. Wy widocznie bardzo dobrze zarabiacie i macie dostęp do drogiej opieki medycznej. Ale nie jest ona dla wszystkich dostępna i jakbyśmy porozmawiały z kimś mniej majętnym to pewnie różne ciekawostki byśmy usłyszały. W Polsce przynajmniej nie ma takiego różnicowania. Ja na "mój" szpital nie narzekam. I tam na świat przyjdzie moje trzecie dziecko. I też się ankietę wypełnia, dobrowolnie oczywiście.

GuaRaNa, no urocza córa!! Jak to jest, że dzieci tak słodko wyglądają jak śpią. A jak moje się obudzi, to bożesztymój!!! :laugh2:

kemyt pisze:
O rety a ja już 3 na plusie. Chyba najwiecej z Was
Ja mam też równo 3kg na plusie. Ale ja nie leciałam z wagą w dół na początku ciąży,ani razu nie wymiotowałam.
Dzisiaj z Tymkiem byłam w kinie w centrum handlowym. Już olałam wciąganie brzucha. Wystaje brzuszysko. Trudno :-p

luska1979 pisze:
Ja już zaczynam się czuć tak ciążowo ociężała.
A ja już mam "problemy" z oddychaniem. Co raz częściej muszę głębokie wdechy brać, żeby się dotlenić. O losie...

Mamy trójki dzieci. Pytanie techniczne mam :blink: Póki co zrobiłam małe rozeznanie, ale może któraś już liznęła ten temat... Samochód dla rodziny 3+ :blink: Tak żeby wszystkie foteliki zmieściły się na tylnej kanapie. Wiem, że w takich sytuacjach od niedawna prawnie dozwolone jest przewożenie jednego dziecka powyżej 3 roku życia bez fotelika, ale ja nie biorę tego w ogóle pod uwagę. Dzieci muszę mieć w fotelikach. Renault Espace, Ford S-Max, Chyba Volkswagen Touran też? Jakieś inne?

No. A teraz czas na szarlotkę :rolleyes2:

reklama
Do góry