reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzag82 w sumie wczoraj imprezowaliśmy.Dziś już delikatnie bo jutro wraca do pracy.
Dzag82 my mamy volvo xc90...on z tych aut co 7 osób się mieści.I już z górnej półki cenowej wśród volv.Ale my sobie chwalimy...na wyjazdy do PL w sam raz.Nie musimy na siłę upychać bagaży tylko wrzucamy jak leci.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam do Was pytanie. Jak jecie w ciągu dnia i ile? Możecie opisać swój plan dnia odnośnie jedzenia?
Ja ze względu na to że gdybym ulegala zachciankom to bym się pewnie musiała toczyc bo i bez ciąży jestem grubsza to staram się jeść co trzy godz i się nie objadac, zbyt mocno

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylkaa oj skąd ja to znam.Moja mama też nieraz krytykuje moje postępowanie jak jesteśmy w PL tyle zna się na wychowywaniu dziecka autystycznego co ja na szyciu.Ale przetłumacz....

25_pixels śliczne tulipany.
Marii19 mi też się tak wydaje że teściowa może dbać bardziej o wnuczkę niż o Ciebie.
Ikulka mi też szybko leci ten czas.Tydzień urlopu z mężem tak szybko nam minął.

Guarana pochwal się sofą.
A też zajadam się sorbetami ale przed ciążą też się nimi zajadałam.
A ja cała zestresowana jestem...nie wiem jak ja jutro będę funkcjonować.

Hejka :)
Sofa wybrana :) :D
@ikulka ja mam smaki że szok! Lody sorbety owocowe, smalec (!) na który normalnie bym nie spojrzała.
@dzag82 kuzynka męża ma vw sharana i nie dość że 3 foteliki wchodzą to jeszcze kupa klamotów do tyłu. Na imprezy rodzinne zawsze przyjeżdzają z rowerkami, swego czasu z krzesełkiem z ikei dla najmłodszego. Ma 3 synków [emoji12]
@Tyllkaa nie cierpię jak się komuś takie "mądrości" wychowawcze załączają!
@kemyt i co? Pojechała teściówka?
@25_pixels przecież u Ciebie zima już nie przyjdzie, chyba że masz jakieś tulipany w Polsce ;) U nas w zeszłym roku jenot buszował. Wygląda jak duży szop. Przewrócił śmietnik i rozwlókł wszystko po ogródku, zbój jeden.
@Saqita zimie mówimy NIE może pogoda na wp kłamie ;)
@ikulka mi też tak czas leci, ani się nie obejrzymy i maluchy będą z nami :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chwal się jaka sofa?
Uff pojechali. Teściowa zła na teścia bo nikomu nie mogło się przytrafić tylko jemu, on chodził zły bo 150 zł w plecy przez gapiostwo. My z mężem próbujemy rozładować atmosferę. Przy czym śmiać nam się chciało z tej całej sytuacji. Facet przyjechał z długim prętem i czymś jeszcze, dosłownie 3 minuty i drzwi otworzył.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kemyt bardzo lubuję się w różnych odmianach kwiatów i warzyw. nie kupuje nic modyfikowanego-gmo jeśli chodzi o warzywka i owoce. Z eko katalogów w tym roku zamówiłam cuda [emoji16] czy wyrośnie coś i będzie zjadliwe? Zobaczymy [emoji12]

Trzymam kciuki aby wyrosły pyszne rzeczy [emoji4]

Skąd jesteś? Domniemam, ze nie z PL?

Witam się z wieczora [emoji2]
Cały dzień byłam zalatana najpierw zakupy potem zachciało mi się pierogów ruskich więc chyba z 3 godziny lepiłam a potem jeszcze wymyśliłam sobie oponki taką miałam na nie ochotę narobiłam trochę a zjadłam dwie i reszte spakowałam mężowi do pracy bo mi się odechciało[emoji2]jutro planuje zrobić rogaliki z marmoladą z dzikiej róży mąż uwielbia[emoji2]
życzę wszystkim Miłej nocki

Tylkaa oj skąd ja to znam.Moja mama też nieraz krytykuje moje postępowanie jak jesteśmy w PL tyle zna się na wychowywaniu dziecka autystycznego co ja na szyciu.Ale przetłumacz....

Nawet nic nie mów. Moja mama wraca jutro z Europy. Mieszka z nami i fajnie się dogadujemy. Ma swoich znajomych, pasje i zainteresowania. Ale kurna w kwestii dzieci... moja siostra używa wacikow. Ona z juz postanowiła, że tez będziemy. Ujęła to tak: ja juz wiem jak będziemy tym razem robić... Hahaha ale my generalnie umówiliśmy się, że bez fochów i wyrzutów mówimy sobie co i jak. Wiec ja od razu sprowadziłam na ziemie [emoji23][emoji23][emoji23] ja BLW chciałam a ta namiętnie zupki gotowała. Efekt był taki, że ona karmiła zupkami. Ja warzywkami. Młody nie cierpi zup, uwielbia warzywa. Wszystko wyjdzie w praniu [emoji12] ale te wszystkie ciotki i babcie na odległość wiedza wszystko lepiej. Zawsze [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Głosowanie dobiegło końca. Tak jak widać, większość sierpniówek chce przenieść się już na wątek zamknięty. Tak też zrobimy ;) jutro piszę do naszej administratorki o utworzenie nam wątku zamkniętego. Dostęp będą miały wszystkie dziewczyny z tabelki (chyba że kojarzycie która się już nie udziela). A dziewczyny które ostatnio doszły a też chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego, niech napiszą do mnie na priv. Tak będzie łatwiej bo nie mam czasu szukać teraz na forum kto jest nowy.
Chciałabym przenieść się z wami na nowy wątek ,nie ma mnie w tabelce ,ale nie mogę wysłać wiadomości prywatnej nie wiem dlaczego
U nas dzis była lasagne. Miała być na dwa dni i spalaszowana cała. A teraz mam ochote na bułkę z koncentratem pomidorowym i bidny mąż choć pada do aklepu poszedł :)

Do góry