Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Lindleya/Starynkiewicza są podobno 3sale i też potrafi być tłok. Ja na bank tu nie chcę, bo na ortopedii przeżyłam koszmar za pierwszym razem i gdyby nie interwencja mamy to pewnie moja trauma do szpitali była by jeszcze wieksza. Mimo fachowców pielegniarki były koszmarne. Salowe mialy wiecej empatii niż one. I wiem, że oddział nie ten sam to jednak uraz do miejsca został skuteczny.
Hellol Szczecinianko mam termin tydzień przed Tobą, gdzie rodziłaś dzieciaczki ?
Siedzę już na glukozie i modlę się żeby nie zwymiotować tego obrzydliwego cukru pudru
Chyba Pomorzany bo mam najbliżejRodziłam w Zdrojach. Teraz tez zamierzam. Mój lekarz prowadzący tam pracuje i nawet innego szpitala nie brałam pod uwagę. Wiem, ze opinie bywają różne bo dużo kobiet etc. Ja rodząc dwa razy do niczego nie mogę się przyczepić. Personel pomocny, warunki po remoncie super. Także ja sobie chwale.
Powodzenia na glukozie. Ja w pierwszej ciąży miałam cukrzyce. Teraz na początku lekarz zalecił mi zrobienie i bylo ok. Lecz będę miała po 20 tygodniu jeszcze raz bo jak stwierdził jestem podwyższonego ryzyka.
A Ty gdzie chcesz rodzic?
Nie nie jako jedyna [emoji2]ja tez nie jadłam [emoji2]Czy jako jedyna nie jadłam pączków? [emoji12] nie chciało mi się nawet wyjść do sklepu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marii spokojnie na pewno wszystko będzie dobrze nie stresuj się na zapas ,wiem że łatwo jest powiedzieć ja też przed każdą wizytą się stresuje [emoji2]trzymam kciuki za same dobre wieści [emoji2]Jezuuu czekam pod gabinetem i aż mi niedobrze z nerwów!
@Emikaaa no tak właśnie mi się wydawało że kiedyś pisałaś że masz ze mną aż jak potem napisałaś że w czwartek to zadzw do przychodni zapytac kiedy ja mam bo nie byłam pewna