luska1979
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hey,Dzień dobry,
Ale dzisiaj wiało w nocy, zreszta nadal wieje.
Ale juz Pt, weekendu początek, a to juz prawie jak nowy tydzień kolejny tydzień
@kemyt witamy
U mnie po wczorajszej wizycie kolejne potwierdzenie ze siusiorek. Ogólnie wszystko ok, mam odstawić luteinę. Wyniki badan w normach. Kolejna wizyta za 4 tyg.
@marii19 ja miałam wizytować z Tobą ale byłam pewna ze 24 to czwartek bo ja zawsze w czwartki mam wiZyty. Wiec trzymam kciuki za same dobre info i Usg !
Do dziewczyn z Warszawy i okolic a myślałyscie o szpitalu na Starynkiewicza? Tam pracuje tez Mamaginekolog. Mam stamtąd lekarza i mimo iż chciałam bardzo na Żelazna to zastanawiam sie czy pchać sie tam, czy nie odeślą bo tam zawsze noc dzień tłumy na IP.
Wogole zauważyłam ze dużo Tymkow jakoś ostatnio wkoło tutaj Hm a myslalam ze to takie ładne mało znane oblegane imię
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to niedaleko siebie mieszkamy w każdym razie jakoś tak za daleko mi na prawobrzeżeAnnatryb jeżeli chodzi o odległość to mam daleko na Zdroje bi mieszkam na Bezrzeczu.
Safiya współczuje astmy u męża. Znam ten ból, moja dwójka dzieci ma astmę.
Dzag 82 a drugi synek mlodszy?
Ja dzisiaj mam trochę załatwienia spraw, najgorszy ZUS, grrr.
Życzę miłego dzionka, u nas niestety śnieg z deszczem
Witam ja dziś od rana sprzątam matko ja kiedyś coś zrobię tym moim dzieciom u nich w pokoju zawału można dostać ale zaraz jeszcze tylko odkurzanie podłogi i leżę i pachne .
Ja też się nie wyspałam.Całą noc się kręciłam.Chyba z nerwów....jeszcze te nieszczęście Adeline plus katastroficzny film przed snem.Masakra marzę o kawie.Dziś dzień wypłaty.Shopping wskazany za ten cały stres.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom