reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No, goście pojechali :) Marcie podałam w końcu to, co nam, tylko jej ugotowałam makaron ryżowy. Była zadowolona :) Jaki ten jej synek cudny! Zakochałam się ;) Nie mogę się już swojego doczekać! Kręgosłup mi pęka i siedzę sobie chwilę, mały chyba już śpi, więc luz.

@GuaRaNa my łóżko kupowaliśmy w Mercusie. Póki co jesteśmy zadowoleni.

@Adeline89 nie wiem nic o hascosepcie, ale polecę Ci płukanie gardła szałwią z octem jabłkowym, solą i propolisem. Działa cuda :) Myślałam, że mężowi nic nie pomoże, tyko antybiotyk, a kilka dni popłukał i przeszło prawie zupełnie. Prawie, bo zaniedbał płukanie, jak go przestało boleć i nadal mi kaszle. Co facet, to facet. Ledwo poczuje się lepiej, to już przestaje się leczyć...

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Evelinia a Ty masz parkę dziewczynkę i chłopczyka już?
U nas też tak wszyscy na chłopaka naciskają....jak dla mnie opcja 3 córeczki też jest fajna.Ja nie będę rozczarowana.
Beata1313 zdrówka dla córci.
Tylkaa to nieźle świętowaliście.Powodzenia z remontem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Safiya to widzę że w ten weekend dobre jedzenie góruje.
Anntryb ja miałam problem z rwą kulszową w drugiej ciąży ok.34 tc i po 2 tygodniach minęło jak dzidzia się przekręciła więc u mnie to napewno był ucisk na nerw.
A może przeziębiłaś się?Siedziałaś może na zimnym bo z tego rwa kulszowa się też bierze.

@luska1979 u nas to wszystko sie złożylo na to "świętowanie" mąż po 2 latach zjechal z Niemiec do domu juz na stale, mamy wlasne lokum i wreszcie wymarzoną sypialnie i jak o to stwierdzil zakończylismy jeden duzyyy etap w zyciu to pora cos zaczac jak wyjdzie to wyjdzie :)

Safiya to norma takie zasypiane przy anemii.My z bratem często w dzieciństwie anemię mieliśmy i pierwszym sygnałem zawsze była senność.
Ja nie widzę ankiety na moim telefonie.Skoczę na stacjonarny jak masterchef się skończy.

Hej kobietki. Ja wczoraj z moim facetem wybralam sie do kina na Greya [emoji23] przetrwac przetrwalam choc film zwyczajny, bardziej do obejrzenia z nudow w domu niz do kina leciec, ale bilety za free wiec nie zaluje jakos bardzo. A pan Grey przystojniak :)

Ja dzisiaj mialam na obiad golabki .. Wreszcie :D bo sie naczytalam i narobilyscie ochoty [emoji4]
Jutro lece na paznokcie, musze cos zrobic dla siebie bo doslownie czuje sie brzydka. Mam tak fatalna cere i krosty ktore nie goja sie od tygodnia (zawsze w ciagu 2-3dni od pojawienia sie i smarowania pasta cynkowa wszystko ladnie schodzilo)... Teraz doslownie na brodzie mam juz dwutygodniowe. Ehh :(
Jeszcze 1.5tyg i zobacze moje malenstwo... Czy to dziewczynka zabiera matce urode ??? :D [emoji4]

Luska - ja tez nie czuje jeszcze ruchow :( takze spokojnie. To moja 1 ciaza wiec zapewne jeszcze z 3tyg musze poczekac.

reklama
Do góry