reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
25_pixels chyba nam pogodę podesłała bo u nas ślicznie dziś było....17 stopni.Prawie całe popołudnie spędziliśmy w ogródku z dziewczynkami.Jutro chyba grilla z mężem rozpalimy jak tak ciepło będzie.Fajna pogoda na urlop.
Ikulka a ja czuję że u mnie chłopak jest.Jeszcze miesiąc czekania aż się dowiem.Ale pewnie też masz tację że bòle głowy u mnie z przemęczenia są.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hola witaj w klubie lodów braci Koral - tony tego mogę wpierniczyć
Luska proszę nie pisać takich herezji 17 stopni:szok: ja dzisiaj w lesie: śnieg, lód, śnieg, lód, biało,a pod domem zimny wiatr.

wróciłam po wietnamskim obiadku - jadłam ryż z warzywami, wieprzowinką i krewetkami mniam mniam

teście zadeklarowali, że kupują wózek tylko mam wskazać który :laugh2:
szkoda, że weekend się kończy - jutro mam maraton - praca, kosmetyczka, lekarz rodzinny .. jeszcze wypadałoby podskoczyć do spółdzielni .. :-( :(

Ej! Nie wiem czy to to.. Bo zaczęłam dopiero 15 tydzień, nie rodziłam wcześniej więc niby za wcześnie.. Ale coś czuję!
Zawsze w tym samym miejscu, nie codziennie, ale od nie całego tygodnia coś mnie tak stuka w brzuch. Zawsze w tym samym miejscu mniej więcej 2 cm pod pępkiem i 2 cm w lewo. Możliwe żeby w jelitach zawsze tym samym miejscu się przewracało, no aż dziwne..? Bo może dzidzia tam siedzi.. [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Dziewczyny a co wy sądzicie o szczepieniach. Mojej przyjaciółki synek ma autyzm objawił się koło trzeciego roku życia. Ona głęboko wierzy że to od szczepień. Ja natomiast swoje dzieci szczepie i wszystko ok. W następnym tygodniu mam szczepienie mojej córki i aż mnie ciarki przechodzą.

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uważam, ze to tylko się zbiega z ta data szczepienia Ok 3 r.z bo wtedy często deficyty zaczynają być zauważalne. Przedszkole, skok rozwojowy, a dziecko nagle w tyle. Potem diagnoza i dochodzenie, dlaczego my? Z czego to, przecież w rodzinie wszyscy zdrowi...
No i trzeba znaleźć jakąś przyczynę i tu spada na szczepionkę. Ale to tylko moje zdanie. Oby mojej rodziny nigdy ta choroba nie dotknęła: (

Do góry