reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
25_pixels chyba nam pogodę podesłała bo u nas ślicznie dziś było....17 stopni.Prawie całe popołudnie spędziliśmy w ogródku z dziewczynkami.Jutro chyba grilla z mężem rozpalimy jak tak ciepło będzie.Fajna pogoda na urlop.
Ikulka a ja czuję że u mnie chłopak jest.Jeszcze miesiąc czekania aż się dowiem.Ale pewnie też masz tację że bòle głowy u mnie z przemęczenia są.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hola witaj w klubie lodów braci Koral - tony tego mogę wpierniczyć
Luska proszę nie pisać takich herezji 17 stopni:szok: ja dzisiaj w lesie: śnieg, lód, śnieg, lód, biało,a pod domem zimny wiatr.

wróciłam po wietnamskim obiadku - jadłam ryż z warzywami, wieprzowinką i krewetkami mniam mniam

teście zadeklarowali, że kupują wózek tylko mam wskazać który :laugh2:
szkoda, że weekend się kończy - jutro mam maraton - praca, kosmetyczka, lekarz rodzinny .. jeszcze wypadałoby podskoczyć do spółdzielni .. :-( :(

Ej! Nie wiem czy to to.. Bo zaczęłam dopiero 15 tydzień, nie rodziłam wcześniej więc niby za wcześnie.. Ale coś czuję!
Zawsze w tym samym miejscu, nie codziennie, ale od nie całego tygodnia coś mnie tak stuka w brzuch. Zawsze w tym samym miejscu mniej więcej 2 cm pod pępkiem i 2 cm w lewo. Możliwe żeby w jelitach zawsze tym samym miejscu się przewracało, no aż dziwne..? Bo może dzidzia tam siedzi.. [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Dziewczyny a co wy sądzicie o szczepieniach. Mojej przyjaciółki synek ma autyzm objawił się koło trzeciego roku życia. Ona głęboko wierzy że to od szczepień. Ja natomiast swoje dzieci szczepie i wszystko ok. W następnym tygodniu mam szczepienie mojej córki i aż mnie ciarki przechodzą.

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uważam, ze to tylko się zbiega z ta data szczepienia Ok 3 r.z bo wtedy często deficyty zaczynają być zauważalne. Przedszkole, skok rozwojowy, a dziecko nagle w tyle. Potem diagnoza i dochodzenie, dlaczego my? Z czego to, przecież w rodzinie wszyscy zdrowi...
No i trzeba znaleźć jakąś przyczynę i tu spada na szczepionkę. Ale to tylko moje zdanie. Oby mojej rodziny nigdy ta choroba nie dotknęła: (

Do góry