reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Lina1555 to super że nie przechodzcie ciężko ospy.
Saqita ja mieszkam w Szkocji i zwykle u nas wiosna już w lutym.Dziś fotek nie porobiłam bo telefon był rozładowany ale dodaje ze zeszłego roku z końca lutego.
1487532916-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Safiya fajnie Ci z wózkiem.
Aga to pewnie maluszek Ci daje znać.
Chromka w PL jest szczepienie na 3 lata?My mamy tylko boostera i to zwykle jest 3,5 roku a te szczepienia które niby wywołują autyzm u nas są na 1,5 roku a pierwsze objawy autyzmu ok.2,5 roku już można zdiagnozować więc pomiędzy 1 a 2 szczepieniem bynajmniej u nas i teoria obalona.
Adeline nie wiem.Nie znam tego leku.Co piszę na ulotce?
U nas to samo i pierwsze krokusy mi wyrosły...uwielbiam jak zima odchodzi.

Ratatujek gratuluję córci i zdrówka życzę dla starszej.
Morawka takiej mikstury na płukanie gardła nie znam.Zapamiętam skoro skuteczna.
Tylkaa to super...nowy rozdział w życiu.
U nas ciąża to kompletna niespodzianka.W życiu bym nie pomyślała że będę jeszcze w ciąży.Ale zawsze chcieliśmy mieć 3 dzieci...więc widocznie tak miałobyć.

Aga dzięki też tak słyszałam, że super Anex, ale...ja chcę używany a takich chyba nie ma, więc dupaaa. Nowego nie chcę bo to trzecie i trochę szkoda kasy, a niczego nie mamy poza częścią ciuchów i trochę zakupy wydrenują mam kieszeń.
A zdecydujemy się jak pooglądam na żywo, ale muszę jechać do Krakowa bo u mnie to chyba nie ma.

Margaretkaa ja podobnie jestem taka brzydka...makijaż ze mnie schodzi po 30 minutach i te pryszcze.A w poprzednich ciążach miałam taką super cerę.A mam 2 dziewczynki.Więc u mnie to raczej na chłopaka.
No u mnie 3 ciąża więc chyba już powinnam czuć....chyba taka moja natura że zawsze jestem ostatnia.
Ikulka powodzenia na wizycie.
Ja mam we wtorek i to 2 wizyty.

Ja też jutro wizytuję o 16, to już 17 tydzien.
Małe fika jak szalone od 2 tygodni i najmocniej jak leżę płasko, ale ja bandziocha jeszcze prawie nie mam i 3' więc pewnie dlatego intensywnie czuję:p

Ewelina09065 gratuluję poczucia ruchów.I Tobie Qńka.
Ja chyba jako ostatnia z tego groma poczuję ruchy bejbika.

U mnie druga ciaza wiec tez juz chyba powinnam cos czuć, w pierwszej poczułam ok 18 tyg, a tu ani widu, ani słychu :)ale przyjdzie na nas pora:)
Pamietam, ze najpierw to byly takie bulgoty jakby ale teraz jak mam bulgot i mysle ze to to to hmmm za nim idzie gaz ;):) wiec to na pewno nie ruchy tylko praca jelit :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hey dziewczyny

W piątek pisałam, że mega słaby tydzień i wieczorem w piatek pojawiła sie opryszczka na wardze co oznacza u mnie osłabienie. nie ukrywam, że troche się stresuje tą opryszczką. Kobietki, które przechodziły opryszczke w ciąży - brałyście coś oprócz smarowania tego? Jakieś leki ?:confused:

Co do anemii - w poprzedniej ciąży miałam obniżoną hemoglobinę i mój gin przepisał zastrzyki z żelaza. O ile w trakcie podawania nic nie bolało, tak tydzień po porodzie wyszły siniaki i miejsca ukłuć stały się bolesne. Co najciekawsze bolesność i siniaki utrzymują się do dzisiaj a minęło 18 miesięcy !!!!!:szok::szok:

Ja weszłam w 17 tc i raczej ruchów nie czuje. Zaczynam schizować, bo wizyta dopiero za tydzień. Juz 2 tygodnie mojego bejbika nie widziałam.:frown:

Do góry