25_pixels, mnie spojenie nic jeszcze nie boli. Chyba trochę wcześnie Cie zaczęło boleć... Jeszcze ani nie ma co naciskać na nie, ani jeszcze organizm nie luzuje stawów przygotowując się do porodu. W poprzedniej ciąży tez tak wcześnie Cie bolało? Mnie za każdym razem dopiero na przełomie drugiego i trzeciego trymestru.
Lina1555, o współczuję ospy w domu :-( Zdrówka!!
Witaj,
xmonax :-)
natalkuś pisze:
Synu zaszalał i dzisiaj pospaliśmy do 7:30 łał
a jak u Ciebie
@dzag82 ?
U mnie standard. O 4:20 Witek juz fikał w łóżeczku, mąż go wziął do nas, to po pół godzinie zasnął jeszcze. O 6:00 obudził mnie Tymek trzaskający się w łazience, bo mu się kupy zachciało. O 6:00 rano
Dżizys. Ale byłam tak nieprzytomna, że się na drugi bok odwróciłam i olałam. Mąż za chwile wstał i do niego poszedł, a ja z Witkiem dospałam do 7:30
Wiec dzisiaj jestem mega wyspana!!!
Dzasta, do pracy? O rany... No to niech Ci dniówka szybko minie.
U nas tez paskudnie za oknem. Za półtora godziny zbieramy dzieciaki na urodziny kuzyna do centrum wspinaczkowego. Będzie szał.
I wściekła jak osa od rana chodze, bo mój starszak znowu przeziębień, zasmarkany i kaszle. Tydzień do przedszkola pochodził... I od nowa. Młodszy ma od równo 3 tygodni katar. Słowo daję, już mi ciśnienie rośnie jak słyszę ciągnięcie nosem i kaszel.
Co do zamkniętego wątku, to ogólnie niby jestem jak najbardziej na tak, tylko ze jednak wydaje mi się to ciut za wcześnie, bo sporo osób jeszcze do nas może dołączyć. Wiec ja się pp prostu wstrzymuję od głosu
Przychylę się do woli większości. Wiec myślę,
Truskaweczka, że możesz zrobić wątek z ankietą.