reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Och jak ja mam ochotę na słodycze w tej ciąży.... mogłabym jeść na śniadanie obiad i kolację i jeszcze jako przekąski ! Muszę wszystko wyjeść całe zapasy i zapomnieć. Kurczę a propo, w ciąży z synkiem tylko kwaśne przyjmowałam. No ciekawe zobaczymy po połówkowym czy się sprawdzi.

reklama
@--Aga-- będzie utworzony całkiem nowy wątek, na który będą miały dostęp tylko osoby które podam administratorce.
@ikulka nie martw się. Ja też nie czuję codziennie ruchów. Jest tak, że jednego dnia czuję malucha bardzo wyraźnie a później przez 1-2 dni nic. Regularne ruchy pojawiają się chyba dopiero ok 20tc a teraz maluchy mają jeszcze tyle miejsca, wystarczy że inaczej się odwrócą i nie czujemy ruchów

Dzień dobry. U nas kolejny pochmurnych dzień. Narzeczony w delegacji. Na szczęście szwagierka z dwójką dzieci przyjeżdża nas odwiedzić to nie będę się nudzić [emoji4]

Synu zaszalał i dzisiaj pospaliśmy do 7:30 łał[emoji23] a jak u Ciebie @dzag82 ?

Ja też już nie czuję ruchów, ale nie ma się czym martwić. Dziecko ma po prostu dużo miejsca i wszystko zależy od tego jak się ułoży[emoji4]

Ja też jestem za wątkiem zamkniętym [emoji6]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja.
Niech juz sie konczy weekend. Nie lubie weekendow w ciazy. Nudy nudy nudy. W tv nic nie ma. Moj w pracy.

Wstalam i zachcialo mi sie nalesnikow...a nie mam mleka

Cześć ja jeszcze w łóżku wczoraj po paczka czułam jak się mala ruszala. Ja ogólnie jestem przyzwyczajona do jedzenia pod zegarek i warzone porcje bo od zeszłego roku jestem na diecie dzięki której szybko wróciłam do wagi z przed ciaz i słodycze jem jak mnie naleci.

Cześć dziewczyny.
Właśnie otworzyłam oczy a za oknem trochę słońca. Odrazu inaczej... Oby tak było cały dzień.
Miłego dnia mamuśki ;)

rfxg3e3k63gdhwke.png

Dzień dobry :) ja juz po wycieczce w sklepie po świeże buły :) chłopaki jeszcze śpią a ja zacznę śniadanko:) młodemu jajko jedno na miękko jedno na twardo a małzowi jajecznica :) dobrze ze ja nie mam zachcianki na sadzone ;):)

Miłego dnia!
U nas znowu szaro buro :/ i mokro:/ buuuu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny miłej niedzieli Wam życzę ja niestety muszę zbierać się do pracy [emoji58]
Wstałam I teraz Niewiem czy wkoncu poczułam ruchy czy po prostu mi się śniło [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry