reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ikulka myślałam że nie chcesz znać płci aż do porodu.
Mi obojętna płeć...byle zdrowa byłam.Nadal czekam na wyniki testu pappa.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzag82 ja znów mam odwrotnie...moim marzeniem było mieć 2 córeczki i marzenie spełnione.Więc niech się spełni teraz marzenia męża o synku.Ale na trzecią dziewczynkę też się będę cieszyć.Ja bym chyba nie dała rady z 3 synami.
Ja rzadko jadam słodycze.Powód...wiecznie psujące się zęby.Jak już jadam to popcorn lub paluszki.

Dzag82 ja znów mam odwrotnie...moim marzeniem było mieć 2 córeczki i marzenie spełnione.Więc niech się spełni teraz marzenia męża o synku.Ale na trzecią dziewczynkę też się będę cieszyć.Ja bym chyba nie dała rady z 3 synami.
Ja rzadko jadam słodycze.Powód...wiecznie psujące się zęby.Jak już jadam to popcorn lub paluszki.

Ja nie przepadam za słodyczami. Moje uzależnienie to daktyle. Mam do nich wielką słabość. Zwłaszcza jak dam do środka masło migdałowe albo ser kozi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W skali od 0 do 10 jak bardzo boli was spojenie łonowe? Mnie dziś już tak porządnie. Nie przypominam sobie żeby mnie tak w pierwszym trymestrze bolało w poprzedniej ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uh.. Udało mi się Was nadrobić ;)
W domu goście - ciąg dalszy. Kolejna siostra z mężem i córką (3latka). Ale ona słodka! :)
Okazało się, że "w spadku" dostanę od niej nie tylko fotelik do samochodu, a praktycznie nieużywane łóżko (mała śpi z nimi) przewijak, super huśtawkę elektryczna dla noworodka i leżaczek Fisher Price. Mam grać to, co będę chciała bo im nie jest potrzebne. Juppi! W takim razie bez wyrzutów kupię sobie wymarzony fotel do karmienia [emoji14]

Wy tu o ciastach i słodkim.. A ja najbardziej mam ochotę na taką surową, suszoną kiełbasę. Mniam! Mogę tylko pomarzyć ;P
Ale za to w pogoni za latem wyszukałam w sklepie pyszne pomidory malonowe i codziennie zjadam sałatkę w pomidorów z cebulką i jogurtem naturalnym :D

@25_pixels Mnie spojenie nie boli wcale. Dziś natomiast bolą mnie pośladki i plecy na samym dole. Jakbym miała zakwasy.. A wstaję z łóżka jak babcia - podpieram się czegoś bo inaczej nie idzie [emoji14]

Co do zmiany wątku na zamknięty to mi też pasuje. Tylko wytłumaczenie mi - laikowi jak to będzie wyglądało. Dostaniemy hasło i nowa nazwę? Inne miejsce do wchodzenia na nasz wątek wtedy będzie?
Na koniec witam nową sierpniówkę :)

Hej. Ja wczoraj stworzyłam najzwyklejsza sałatkę warzywną i cała rodzinka się zajadała a na dzisiaj z rzeczy dodatkowych planuję takie placuszki z jabłkami z cukrem pudrem już się nie mogę doczekać.
Ja też kupiłam czapeczki na smyk.pl z wyprzedaży super jakość ale na razie bardziej planuję co i gdzie na Allegro już znalazłam Oilatum w zestawie i bepanten też w zestawie. Muszę skompletować wyprawkę do czerwca bo później same wyjazdy a poza tym ciężko będzie w lecie po galeriach spacerować. No i czekam na potwierdzenie płci i wtedy ubranka.
Też jestem za zamknięciem wątku.

reklama
U mnie leniwy weekend ospa w domu, więc mamy kino domowe i istny plac zabaw. Pogoda na szczęście pomaga w siedzeniu w domku. Szaro buro i ponuro.
A spojenie czuje od wczoraj ale nie jest to jakiś ból tylko takie dziwne uczucie ukłucie.
A na ból głowy polecam picie sporej ilości wody! Często pomaga.
Co do ruchow czasami mam uczucie, że to to ale jest to bardzo rzadko jAk na razie.

Do góry