Mamaa03
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zrobię szarlotke , niech no tylko trochę lenia przepedze [emoji16]
Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj zrobię szarlotke , niech no tylko trochę lenia przepedze [emoji16]
Narcos ostatnio zaczęliśmy oglądać. A ja z braku laku Orange is the new black i nawet mi weszło@pamqsku W Biedrze jak w Lidlu mają swoje 'piekarniki', ale wkładają w nie gotowe, mrożone ulepce. Dla mnie ze wszystkich marketów to Biedra ma najgorsze pieczywo.
Ja niezmiennie od kilku lat kupuję pieczywo w ulubionej, osiedlowej piekarni choć te kajzerki co teraz są to i tak nie ten smak z dzieciństwa..
To ja z seriali uwielbiam Grę o tron i Narcos i żałuję, że oglądałam, ale to tylko dlatego że chciałabym jeszcze raz na pełnej nieświadomce je obejrzeć. <3
Dobra, wracam co Chirurgów.
Zawsze możesz upiecJa szarlotke ostatnio mialam. Ale przypomnialam sobie ze mam sernik kupny jak zescie o serniku wspomnialy
Jej zazdroszczę wam pieczywa w PL... nad tym ubolewam... bo u nas to nie jest dobre... bukeczki z ziarnami oj... zjadlabym... z maselkiem serem zoltym i pomidorem oj.. az mi slinka leci haha
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam maszyne ale to nie to samo co pyszne polskie buleczkiZawsze możesz upiec
Chyba się przeproszę w ramach eksperymentu z moją maszyną do chleba. Ostatnio u nas pieczywo kupne bo nie mogłam znieść zapachu drożdży, a maszyna stoi!
Albo wysępię zakwas od teściowej! O!
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom