reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja szarlotke ostatnio mialam. Ale przypomnialam sobie ze mam sernik kupny :D jak zescie o serniku wspomnialy :)
Jej zazdroszczę wam pieczywa w PL... nad tym ubolewam... bo u nas to nie jest dobre... :( bukeczki z ziarnami oj... zjadlabym... z maselkiem serem zoltym i pomidorem oj.. az mi slinka leci haha

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@pamqsku W Biedrze jak w Lidlu mają swoje 'piekarniki', ale wkładają w nie gotowe, mrożone ulepce. Dla mnie ze wszystkich marketów to Biedra ma najgorsze pieczywo.
Ja niezmiennie od kilku lat kupuję pieczywo w ulubionej, osiedlowej piekarni choć te kajzerki co teraz są to i tak nie ten smak z dzieciństwa..

To ja z seriali uwielbiam Grę o tron i Narcos i żałuję, że oglądałam, ale to tylko dlatego że chciałabym jeszcze raz na pełnej nieświadomce je obejrzeć. :D <3

Dobra, wracam co Chirurgów.
Narcos ostatnio zaczęliśmy oglądać. A ja z braku laku Orange is the new black i nawet mi weszło ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry ☺.
Produkcja jak zwykle. Człowiek zniknie na pół dnia a tu.
U nas łez pochmurno.
Zjadłam śniadanko.
Planów na dziś brak.

Safyia...ja się nie dziwię mężowi

Co do ciacha to ja może ukręce marchewkowca jak syn marchewkę zetrze☺
Miłej soboty

Ja szarlotke ostatnio mialam. Ale przypomnialam sobie ze mam sernik kupny :D jak zescie o serniku wspomnialy :)
Jej zazdroszczę wam pieczywa w PL... nad tym ubolewam... bo u nas to nie jest dobre... :( bukeczki z ziarnami oj... zjadlabym... z maselkiem serem zoltym i pomidorem oj.. az mi slinka leci haha

Zawsze możesz upiec ;)
Chyba się przeproszę w ramach eksperymentu z moją maszyną do chleba. Ostatnio u nas pieczywo kupne bo nie mogłam znieść zapachu drożdży, a maszyna stoi!
Albo wysępię zakwas od teściowej! O!

Myycha, marii19, dołączam do klubu szukających dzisiaj prezentów. Jutro idziemy na urodziny bratanka męża. 9-latek. Boże ja nie wiem co takim dzieciom kupować. A jeszcze dodatkowo się postawiłam mężowi, bo odkąd jesteśmy ze sobą to ja ogarniam wszystkie prezenty dla jego rodziny a on ma to w nosie. To tym razem sam sobie to załatwi. I jak zwykle jak to on, na ostatni moment... No zobaczymy.

Emikaa, ja dzisiaj muffinki serwuję :-) Mało roboty, mało mycia po robocie, prosta pychota :-)

Safiya, fajny taki walczący mąż :tak:

Pieczywo z marketów... To nie pieczywo :-p Jak mi braknie w domu pieczywa bo się zagapię, to ewentualnie awaryjnie kupię. Ale paskudztwo.

Ja juz ogarnęłam pokój syna, poodkurzałam, pomyłam podłogi, śniadanie moim królewiczom zrobiłam, pranie się kończy. Starsze chłopaki poza domem, młody śpi. Chwila spokoju z jogurcikiem w ręce :-)

Zawsze możesz upiec ;)
Chyba się przeproszę w ramach eksperymentu z moją maszyną do chleba. Ostatnio u nas pieczywo kupne bo nie mogłam znieść zapachu drożdży, a maszyna stoi!
Albo wysępię zakwas od teściowej! O!

Tez mam maszyne ale to nie to samo co pyszne polskie buleczki

reklama
Do góry